Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Flankes21 ()peki bekliyorum hocam şöyle yürümemiş ucuz bi coin isterim yarın sizden :)
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Amin cümlemize dost
gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Bereketli olsun
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Birde doge için gün içi olumlu haber geldi dost paylaşmıştım burda en ytd. sinden
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Şöyleki 153x den satıp FB leri 2.28x den dogeye atmıştım nasipmis
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Hafta içi bakarım ama FB token ederi bana göre pahalı bu seviyelerde ytd. tokenler vur kaç dosy bende
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Tamam anladim sağol. Tekrar fb tokem almayı düşünüyormusun alirsan kac beklersin.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost 4x 4.5x gibi bakarım ytd
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Anlamadım ustam
0BeğenmedimŞikayet
Gemici1905 ()Saolasin inşallah
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Furkancanan3435 ()Abı nasılsın :) yenı uyelık
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Sol BTC teyit olursa bu gece, hedefi 500 usdt orta vade ardr al sat coini ancak sol mutlaka cekilir. Soluksuz çıkmaz
Gemici1905 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Yarin daha uygun olur. Gecenin şerrin den sabahin sehri iyidir derler :)
Flankes21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gemici1905 ()Ibrahim hayırlı akşamlar Solun daha gidecek yolu varmi yoksa bu civardan kar alip ardr geçis yapsammı. Fikrini merak ettim.
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flankes21 ()hocam nakit bulursam bişeyler alınabilirmi bu gece sizce kapanışı mı beklemeliyim @legend84 @Captain_Attack
1BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Zarar kesi benim satmayın dediğim yerden yaptirdilar millete zorla hergun yazdılar buraya 9 k gelecek 14 k gelecek 3 basamaklı rakamlar gelecek nereden aldıkları beni ilgilendirmez çok kişi etkilendi ama
1BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Zarar kes i nerede yaptilar bilmem ama alimlari dedigim seviyeden
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()YTD. Kesinlikle
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()29000 den zararkes yapıp zararına satıp üzerine 13000 benjo üzerinden mi aldılar hay maşallah iyi başarı
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Yok yahu 42 45 arasinda alim yapti bahsettigin kisiler hemde full.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost acelem yok bı doge 2 simit olursa belki ytd.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Oysaki 29000 dan zararkes yapanlar 17000 den alıma başlayacaktı akıyor maşallah
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Doge yi satmayı düşünüyonmu satarsan kactan. Tskler
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Akıyor maşallah