Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 01:34:42
EUR 37.2059 01:34:42
USD 34.3290 01:34:42
ALTIN ONS $2736.8450 01:34:42

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Cake 17 üzeri kapanışlar geldi 22.7 istiyor. Sonrası 26.9 net.

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Günaydın hocam. Ben saçmaladım dan hep kaybediyorum zaten
Bir de hot bakabilir misiniz.

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

birine_bakıp_cıkacam ()

Hocam gunaydinlar,
Ful eos var bende maliyet 90 tlden alsatlarla 65 tlye kadar dustu burdan satip baska coine gecmekmi yoksa eosla kaldigimiz yerden devammi varmi bir tavsiyeniz cevap icin tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

2-3 gün önce yapmış olsaydınız bugün en az yüzde elli almıştınız hocam.

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Zararımın yarısını kapatmalıyım. Zaten 15-20 gün sonra sepet yaparım öyle kalır. Takip edemem. Aslında çok bakınca da panik yapıp saçmalıyorum.

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Amin hocam. Israrla verdiğim coinlerden sepet yapmanızı öneriyorum.. hedeflerin gelmesini kahve eşliğinde rahatça izleyebilirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Çok iyisin sağol. Allah emeğinin karşılığını versin. inşallah

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Daldan dala atlamak zar atmaktan farksızdır. 0.34828 üzerinde kaldığı sürece poZitif. Bugün itibari ile 0.46200 aşması gereken bir dirençtir buranın üzerindeki günlük kapanışlar 0.55397 ye götürür.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Traidingwievde en tepeden en dibe fibonacci çizin . Direçleri oraso gösterecektir. Veya en çok oyalandığı seviyeye bir çizgi çekin. Üstünde kalıyorsa orası destektir .. yani alım yeridir. O seviyeden aşağı düşer saatlik kapanışlar yaparsa o ürün bir alt desteğe kadar gidebilir yol yakınken satıp beklemek gerekir.. o nedenle full olmamak en iyisi. Kademeli alım güzeldir. Desteğe gelirse al direnci geçemezse sat. Direnci kırarsa bir kademe daha al. Bir üst direçteki harekete göre sat hepsini veya kademeli almaya devam et

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Doge daha önce 2.80 direnci vardı. O nedenle sattım. Şu direnç destek en kısa zamanda sizin gibi öğreneceğim

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Ben saçmalıyorum ama doge den cıktım. Chz girdim. Chz direnç nedir?

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Doge satılacak bir ürün değil. İlk etapta 0.38 ulaşılabilir bir seviye. sonrası 0.51 kar realizasyonu yapılacak bölgedir

1BeğenmedimŞikayet

Melisss ()

Sabah düşerken satıp sonra yüksek alarak paranı eritirsin ; (( bende başta o hataları yaptim

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Lütfen yardım. Zaten yüksekten aldım. Kaçtan satmalıyım doge Sabah yine hata yaptım :((

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hocam bu tarz kararsız durumlarda hiçbir şey yapmamak en sağlıklısı. Bu fomo etkisidir. Kaybetme korkusu verip zararına sattırırlar fomo yaratıp tepeden geri aldırırlar . Lütfen oyunlara gelmeyin. Tek ürüne yatırım yapmayın. En az 5 ürün olsun sepetinizde.

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Ben doge yine geçtim. Beni zarara uğratan o du

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Estağfirullah hocam sorun tabiki. Benim orta vadem 1-6 ay vade demek oluyor

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Hocam bu orta vade ne kadar oluyor sana çok soru sordum kusura bakma. Doge sabah bir panikle sattim. Şuan uçtu:(((

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Değmeli. Hafta kapanışı bekliyoruz

Lckly_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Orta vade hocam biraz sabır

0BeğenmedimŞikayet

Lckly_ ()

Hocam btc için görüşünüz nedir 51 değer mi sizce yakın zamanda

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Kısa zamanda olur mu biraz aldım

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum