Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 16:07:32
EUR 36.0086 16:07:32
USD 34.5543 16:07:32
ALTIN ONS $2698.9000 16:07:32

Konu: 2011 ve 2020 Ons çıkış ve düşüş farklı bir bakış

⭐⭐By_tarafsız_adam ()
Ons

Burada analiz ettiğim şey şu; Altın 2011 de toplam 3 yılda üste çıkıp 3 yılda da aşağı inmiş yıl bazına bakarak düşeceği yeri tahmin edersek, günümüzdeki düşüşün dibi 1500 lü yada 1400 lü rakamlara denk geliyor, bu tamamen kendi analizmdir sadece fikir olması açısından koydum, tutar tutmaz ilerleyen zamanlarda bakarız ytd

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Olabilirler. ytd

Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

En iyisi araba daha iyisi ev arsa :) ytd

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

ben grafikte çapraz giderse diye baktım 1820 çıkıyor, dik çıkabilir mi bilmiyorum öyle olursa rakam biraz daha yukarı olur 1830-1840 gibi yani 1850 ve üzerine çıkarsa bu grafik çöp olur diyebilirim özetle ytd

rknydn1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

rknydn1 ()

Evet. haftalık grafik olduğu için bu rakam her hafta aşağı doğru güncellenecek sanırım.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

pardon sen çalışması için demişsin, 1820 altında kalması lazım o çizgi ile düşmesi için... tabi 2011de bir yükseliş dalgası oluşup düşmüş eğer bu dalga çizdiğim dalga ise evet 1820 altında kaldıkça aşağı 1500-1400 aralığına gidebilir. 1820 üzerine çıkarsada yeni bir çıkış yada düşüş dalgası oluşur, bu grafik çalışmaz. sormak istediğiniz buysa tabi ytd

0BeğenmedimŞikayet

rknydn1 ()

1820 kritik o zaman. Teşekkür emeğimize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

ayrıca 2100 üzerine atması lazım devamında @rkynd1 benim baktığım grafiğe göre, çıkış 1820 üstü olursa yeni bir çıkış dalgası başlayacak, tutunamazsa aşağı tekrar salma ihtimali devam edecek ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

yanlış bakmadıysam 1820 üzerinde tutunması lazım haftalık grafikte ytd

0BeğenmedimŞikayet

rknydn1 ()

Bu öngörünün çalışması için 2075-1916 dan geçen çizginin güncel geçilmemesi gereken değeri nedir?

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Oda alan kişinin beklenti olsun . benim beklentim o yönde :)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Artık sistem degişti . yavas yavas . sindire sindire donata donata geliyor hedefler zamana yayıyorlar herseyi . acele işleri yok gibi . ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

tamam işte alan diyecek ki 52% olma ihtimalin var, %48 olmama ihtimali, alan adam olmamasını isteyeceği için diyecek ki %49 olmaz mı x)

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

%48 %52 benim oranım . :)

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

49 olmaz mı x) altın alanların sana soracağı ilk şey :))

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

. ihtimali var goruyorum . %52 :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Yıllara bakarsak dönemsel olarak aşağı çekmişler, yani buda şu an enflasyon yüksek diyen fedin faiz arttırdığını düşünürsek onsleri bu şekilde aşağı çekebilirler mi diye düşündürüyor beni, zaten altında 1680 kırılırsa aşağı hızlı düşer diye tahmin ediyorum ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eline sağlık güzel çalışma. Zaten 2011 ile büyük benzerlikler içeriyor grafik. Gerek mumların durumu gerek çizdiği yönsel hareketler gerek ortalamalar vs. Baktığın zaman 2'li tepe görüntüsü bile var. 1480 vs teknik bir çok çalışmada çıkıyor. Projeksiyonda ve potansiyelde olan rakamlar.
Lakin çalışır mı çalışmaz mı oralara iner mi ona oyun kurucular karar verecek. Her projeksiyonda olan durumu çalıştırmazlar. Büyük altın stok çıkışı gerekir. 10 ml ons satış verirlerse büyük fonlar o zaman bakarız. Tabi sürekli olarak piyasada boşlukta dolaşan arz da sıkıntı yaratıyor altın yükselmesi açısından. Öyle serbest bırakılmış duruyor mal toplama ya da dağıtım var diyemiyoruz ama bu emtiaların güvenli liman özelliği kalmamış sanki iyice güvensizlik yayar oldular. ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

alttan çizince 1500 e denk gelmio 1400 küsür oluyor :) orasıda olabilir çünkü 2011 de 0 noktasından sonra aşağı sarkma olmuş gene olabilir. Bu düşüş fedin faiz kararları ile gerçekleşmesi mümkün bir senaryo kesin düşecek diye birşey yok ama olabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

en sağdaki mavi tepe hayalidir bir anlamı yok sadece diplere göre çıkış böyle olduğuna göre tahmini düşüş yerini saptamak için böyle bir grafik attım.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@BossVurguncu @M_yıldız Alt yorum olma ihtimali nedir size :)

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum