Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 01:12:32
EUR 35.9598 01:12:32
USD 34.5492 01:12:32
ALTIN ONS $2717.4500 01:12:32

Grafiği gönderen: Mhmthsbhl

⭐⭐Mhmthsbhl ()
Gümüş

Takip ettigim ters flama var . Isliyor gibi . 24 - 24.50 arasi onsa dikkat etmek gerek asagi basarlarsa ... ytd.

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

@TANER_Murat ustadim uc haftadir takip ediyorum ins calismaz diyeyim.

Zaten ons 23.20 gram gumus 6.35 iken yazmisim buralar guzel alim yerleri diye ins oyle kalir diyelim :)
Sizin de emekleriniz icin cok tesekkur ederiz varolun

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Sizdende Allah razi ola. Haneniz sen ola.
Hayirli geceler olsun cumleten .
Gunesi karsilayanlara selam olsun

iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Oy kullanma hakkınız bitti diyor yine. Ama sözlere sınır yok. Allah razı olsun. Var olun.

Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Amin Allah razi olsun ustadim.
Bilmiyorum ki neden olmjyor telden.
Satirlae daha guzel anlatiyor bencede.
Sonucta yaziya dokulen ve anlasilan her mesaj bize katki saglar , emegine saglik.

Acikcasi emtialar icin zor bir surec.
Gumus etflerinde bir aydir cikis var .
Az miktar ama surekli bir cikis .
Varlik alimi azaltilacak buda cok baski altinda tutuyor onslari.
Yani teknikte her ne kadar sanki dusus bitti gibi dursada temelde oyle degil diyor.

O yuzden belirttiginiz rakamlar (24.70)
Bende buralar direnc ve saglam gozukuyor .
Oralara kadar cikar mi bilmiyorum.
Eldekileei 24.20 den sonra dolara gecmeye baslicam . Tabi hacimle cikarsa durum bask olur.

Ama su 27 sinde ki hole toplantisi baya onemli onslar yukarisi icin o gunu bekler zannimca.
Ytd diyelim

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

:D Allah yokluklarını göstermesin. Foto olarak paylaşım yapmayı denedim defalarca, olmuyor. Neyse sağlık olsun. Ben de satırlara döküyorum. Bir dizi yorum yaptım. Görüşlerinizi merak ediyorum. Vaktiniz olursa okursanız memnun olurum.

Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Sayin hocam, ben ekran goruntusu alip kaydediyorum daha sonra buray foto olarak koyuyirum.

Ama telefondan dogru duzgum genel bir bakisi olmuyor ya. Pc den gordugunun onda birini goruyorsun .
Sadece indikator takibimde is goruyor. Yoksa bir fm yakalamak cok zor.

Bende yogun is temposunda anca telefondan bakabiliyorum evdede sagolsun cocuklar firsat vermiyor cok sukur.

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Üstadım, telefondan grafik paylaşamıyorum, defalarca denedim olmuyor. Note 4 var, eski tabi. Ama neden olmadığını çözemedim. Sizin bir bilginiz var mı acaba?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum