Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Duzeltmesini yapti lakin bu sayilmaz...
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık dostum
2 veya 4 saatlik platin ons grafiğin var mı
Platin ons daha gider mi acaba grafiğinde
Teseklür ederim
İyi ki varsın
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Benjo 8.38 destek buldu ve yukari 8.55 direnc.
Burasi karar noktasi muhtemelen 4s duzeltme yapmasi gerek. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()..4 gun once verdigim dolar grafıgınde 8.38 destegi gene guzel calısmısa benzıyor
Tam 8.38 den donmus ...
Donmus mu ki ? :)
Onu ilerleyen gunlerde gorecegiz... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()8.38 destege geldi . Alim icin beklemedeyim mavi cizgiyi asagi keserse beklenmeli .
Kanaatim odur ki 8.30 ikili dip yapip onune bakma olasiligi yuksek . Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Bereketli kazançlar dilerim dostum
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Kardesim 8.30 da ikili dip yapma ihtimalide var . 8.48 destek yikiliyor gibi.
Benim hedefim kademeli al kademeli sat . 23.10 da aldigim gumus onsu kademeli olarak benjoya aktariyirum . ytd
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Takipteyim kardeşim
Eline sağlık
2BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Benjoda beklentim gibi gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Sizlerde sayin hocam.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Ellerin dert görmesin dostum
İyi ki varsın