Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Bandura ()Hacı abi aynı durumdayım senle yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal elim başımda düşünüyorum
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Zaman dilimi vermek benim acimdan imkansiz hocam, ama saatlik grafik oldugu icin uzun surmeyecegini dusunuyorum
formasyonun calisacagina emin olsam burdan bile zararina satis veririm. O yuzden temkinliyim
Ama ons once 24 lere gelip geri asagi inerse o zman basimi iki elimin arasina alip dusunurum.
Bu ara sanki dolar bizi rahatlatacak gibi.
Faiz artirimi gelirse o iste yas :) yani surda yuzde 25 tl deyim. Tek rahat yanim bu.
Rachel25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Hayırlı bereketli günler dilerim.
Teşekkür ederim.
Gndrilmiştir
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Bemden de size 3 like
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Aleyküm selam sana ve @ASRİ6327 sabah şekerlerinizi gönderdim
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rachel25 ()@Mhmthsbhl
Mehmet Bey, grafikteki ters flama gerçekleşecek olsa yaklaşık verebileceğiniz bir zaman dilimi var mı? Yani bu uzun süreli bir formasyon mu yoksa kısa süreli mi? Şayet üçgeni kırarsa düşüş ani mi yoksa kademe kademe mi olur?
2BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Selamunaleykum
Liklere size hocam
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Ve aleykumselam sayin hocam sizlere de hayirli berrktli gunler olsun , haneniz sen olsun
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()S. aleyküm hayırlı bereketli günler dilerim