Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 03:36:03
EUR 37.2059 03:36:03
USD 34.3290 03:36:03
ALTIN ONS $2736.8450 03:36:03

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Xvg elimde tuttuğum bir coin.. bu hacim girişleri düzenli aralıklarla yapılıyor. Tr de balina bir abimizin elinde yüklüce tuttuğunu ve ara ara alım yaptığını biliyorum. Çok sağlam yükselen bir trendi var . 0.026-0.028 arası girilebilir.. en az yıl sonu hedefli elde tutulabilir. Buradan 2x i kesin var fakat yukarısı tartışılır.. değerlendirmek isteyenler aklında bulundursun

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

:))) boşverin hocam tam boğa döneminde keyifleneceğimiz yerde polemik yaşamak istemiyorum. Varsa benim hakkım helal olsun umarım yolundan gidende hep kazanır :)

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

2 aydır söylediğim coinlerden kaçını aldınız hocam?

Ayse1903 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Bnkr bilo :)))

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

3 aylık üyenin ettikleri ortada acımam inan hakediyor tebrik ederim sadece ilys salmn şener sen in filmi aklıma gelir bunlar olduğu sürece ben yaşarım diyor ya :)))

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Umarım özel grup işlerine girmemişlerdir tosuncuk vakası yaşanabilir hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Luci adam 29000 den zararkes önerdi 24000 hedef verdi hala danışan var ne diyorsun bizim tosuncuk haklı galiba av çok

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

0.63 de tüm alımları bitirdik hocam ontta.. 1.08-1.18 dirençleri kırarsa 1.44 getirir.. orta vade gideri var bence minumum 2.5x görür bulunduğu seviyeden.. ben 8-10 arasına kadar taşıyacağım

Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ruşen_1221 ()

Doge aldık kar yazdı ont için yorum ricamdır

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Dot eos hacimli mi hocam şuan

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Piyasa değeri düşük olunca düşük paralar ile o pumplar yapılıyor hocam. Hacimsiz coinler güven vermez vurup kaçmak içindir. Vurursun ama kaçamazsan yıllarca beklersin paran erir gider :) o yüzden piyasa değeri büyük yani bilinen coinlere yatırım yapmak ve aza kanaat etmek daha mantıklı

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

Hacim dediniz alan kişi sayısı oluyor değil mi?
Ama bazen hacmi az olup hiç bilinmeyen coinlerde çık yükseldiğini görüyorum nasıl oluyor?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum