Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()estağfurullah izin ne demek
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()aynen kardeşim
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()11.81 mi geri çekilmesi
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Selam bende sterlin icin sizi takibe aldim
Izin verirseniz
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Allah razı olsun kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()ben burdan almam ya grafikte gösterdiğim geri çekilmeyi beklerim ya da 12.06 üstü kapanış almasını
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Paylaşım için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Grafik düştü kardeşim eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Sterlin için şu an alım doğru mu? Yoksa beklememiz gereken yer neresi kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()hayırlı geceler abim
geçen pazar da attım yüzüne bakan olmadı 11.53 kanal dibi dedim burdan döner yazdım 11.98 e geldi
millet 10 kuruş harekette 3 gün ben demiştim diye dolaşıyor
ibrahim45_555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim45_555 ()Evet kardeşim haklı millet kakara kikiriye değer veriyor olsun burada azda olsa emeğe değer verenler var bizler için paylaşmaya devam et
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Rica ederim abi ne demek sitede bazen sorunlar oluyor sıkıntı değil sorup öğreniyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()teşekkür ederim keşke sormak zorunda kalmasak
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()valla @hakan7038 abim haklı abi neyse
ibrahim45_555 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Sterlin için se evet
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim45_555 ()Düştü kardeşim eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()alt grafik düştü mü arkadaşlar