Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0866 14:33:14
EUR 37.3231 14:33:14
USD 34.3260 14:33:14
ALTIN ONS $2752.6600 14:33:14

Grafiği gönderen: Dönence

⭐⭐Dönence ()
Bitcoin

An itibariyle yükselen coinlerden bazıları günlükte emayı kırmış ya da üzerinde bir kaç gün kapatmış coinler devamı altlarda gelecektir.Tabi soru şu bu süreçte al satmı al yatmı :) herkesin kendi kararı amaç sadece düşüncelerimi paylaşmak.YTD.

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Okudum tabi :))
Hiç bir coini full satmam zaten, çok az miktar da olsa uzun vade tutarım, ayı kesinleşince duruma bakarız artık.
Amiin inşallah hep beraber kazanırız hocam, görüşmek üzere...

Dönence için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Anladım hocam o zaman chilizde hep beraber hayırlı kazançlar elde etmek dileğiyle. Chiliz hakkındaki yorumlarımı okuduğunuzu varsayarak:)Görüşmek üzere hocam..

emek36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Profili daha önce inceledim hocam, coinleri açıklaması ile yazan bi sizi gördüm zaten :)
LBA binancede yok sanırım, diğerleri az miktar, chiliz yüksekten alımım var ama burdan çok x yapmadan vermeyi düşünmüyorum. Bilgiler için teşekkür ederim...

0BeğenmedimŞikayet

Kelaynak ()

Teşekkür ederim.

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Maliyet neki senin borusan iyi kardeşim sabırlı ol. Tepeden mi yakalandın?

Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

Hayırlı günler üstad, Rica etsem Borusan nın durumu nedir 3 aydır tersdeyim, bir ışık yoksa çıkıyim

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Amin hocam yatırım tavsiyesi vermem ama profilimdeki ilk coine bakın isterseniz küçük bir miktar(3-4 aylık bir yatırım için) açıklama da yapmışım sayfamda karar sizin:):)YTD.

1BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Hocam sizden bir coin analizi isteyebilir miyim? Theta bakar mısınız bir düşüncenizi merak ettim açıkçası?

1BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Cevap için teşekkürler hocam, kazancınmız bereketli olsun, bilgilerinizden faydalanırız inşallah...

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Tercih sizin hocam:)Rica ederim..

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

İndikatör rsi dışında başka bişi kullanmam hocam.
Fazla olması evet kafa karılşlığı yapıyor.
Ama yatırımcı olmak lazım.
Öyle bir tane bulmuştum hakkını verdi daha da verecek inş.
Paylaşımalrınız için tşk ederim hcıam emeğinize sağlık

1BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Hocam birde indikatörlere kendi değerlerini verirken hep fibonacci sayılarına göre değer ver faydasını görürsün.
''Ben genel de emalar ile formasyonlar uygunsa daha fazla verim alındığını düşüyorum''

Bu dediğin şekilde zaten görürsen kaçırma hemen al derim YTD.. Çünkü binlerce coin var hiç kimse hepsine odaklanamaz:)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Anladım hocam çok tşk ederim. Ben genel de emalar ile formasyonlar uygunsa daha fazla verim alındığını düşüyorum ama coinler üzerinde çok fazla çalışmam olmadı. Aslında formasyonu olan enstürüman zamanı gelince hakkını veriyor. Tşk ler bol kazançlar. Söylediklerinizi deneyeceğim

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Hocam uzun çalışmalar sonucunda ema larda şunu gördüm coin piyası için diyorum emtialarda dengesiz çünkü.55 ema yı 4 H da düzeltmenin en son desteği olarak kullan ama günlükte 55 emayı mesajlarımda defalarca bahsettiğim gibi en az 3-4 haftalık alıp bekletmelerde kullan umarım anlatabilmişimdir. İstersen back test olarak bak elindeki coinlere bunla ilgili çok analiz attım ben buraya.. YTD.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

071 üstü kaldığı sürece önce. 085 ve. 0.96 görmek isteyecektir. Ytd

Kelaynak için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kelaynak ()

İyi günler. Grt için bilginiz var mı. Paylaşabilir misiniz.

1BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Hocam ben paramın büyük kısmını diplerden alışlarla bağladım elimde fazla nakit yok(bu kişiden kişiye değişir)sene sonuna kadar duruma göre bekleyeceğim şu anda bile 2-3x durumu olanlar var profilimde yazan özellikle 3 coinden çok umutluyum( Bunları 3 ay önce profilime yazmıştım istek üzerine). Yatırım tavsiyesi değil bekleyip görelim Aralık ayı benim için tamam mı devam mı olacak devam değilse burda ayı gelmiştir şimdilik bana veda deyip 2022 3. ya da 4. çeyreğine kadar bekleyeceğim.. Hayırlısı bakalım:). Eğer sormak istediğiniz bir şey olursa ben ara ara geliyorum görüşmek üzere hocam...

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Mesela ben hocam 8, 31, 44,50,55, 200 ema ve ma lar kullanırım ama çoğu farklı zmaan dilimleri için bakarım. Saatlik 4 h günlük ve haftalık baktığım grafiğe göre değişir...

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Hangi zman diliminde bakıyorsunuz bunlara. Eleştireli boşverin hocam sonuçta bilgi paylaşıyor.

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Hocam EMA 50 ya da 55 fakat back testlerde en güzel çalışan 55 olmuş genelde fakat sağlam bir kaç indikatörle teyit önemli formasyonlar önemli hatta benim analizlerime göre çanak formasyonu gerçekleşmek üzere iken sert btc düşüşünden nasibini almış bu hareketi yapınca onlarca x yapacak daha fazlası var ama yazarsam çok eleştiri yapan olur bir kaç coinde kırmızı bayraklılar takibimde olan ya da sepetimde olanlar... Analizlrim beni bağlar YTD..

0BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Bi kısım al sat, bi kısım al yat, bi kısım da nakit nasıl olur :)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Hangi emayı kullanıyorsunuz hocam hangi zman dilimin de?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum