Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zaman veremem. Ama 8.4950 kırarsa beklentim iptal olur. Üzerinde kaldıgı sürece devam eder.
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Ne kadarlık bu süreç hocam sizin beklentiniz
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()5. dalga 11.20 ye gelsede illaki 11.20 olacak degildir. Belki 11.60 belki 11.40 olur bunu şimdiden bilemeyiz. Ama sen 6 gün sonra euro 8 lira filan olacak diyorsan hodri meydan.
MC_GRAGER için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MC_GRAGER ()11.20 euro yazmışsın:)) dolari siz düşünün yazmışsın bende diyorum ki 6 gün sonra sana bunu soracağım herkesin huzurunda; ))
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ne varmış bu çizgi filmde?
0BeğenmedimŞikayet
MC_GRAGER ()Bu attığınız çizgi filmi:))
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()O konussun dursun boş yorum yapmak için yazar sormanıza le gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Neyi hatırlatacak sınız?
-1BeğenmedimŞikayet
MC_GRAGER ()6 gün sonra hatırlatacağım size; ))
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim.
Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Piyasayı iyi okudugumu pek söyleyemem. Çunku çok takip edemiyorum. Genelde teknikle ilgileniyorum. Tam Siz mesaj yazarken Ben'de yarın ki verilere bakıyordum. Son aylarda verilerde hem beklentiler hemde açıklanan rakamlar biraz yüksek. Yarın ki verinin düşük gelecegini sanmıyorum. Yuksek yada beklentiye yakın olabilir. Piyasalar buna nasıl tepki verir? Bunun için yarın ki veri öncesi hareketleri beklemek daha dogru olabilir. Çunku bilemiyoruz. Veri belki açıklama öncesi fiyatlanabilir. Yada sonrası...
Bu konuda biraz daha gözlem yapıp gün için yada yarın düşüncelerimi aktarabilirim.
Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Cuma işsizlik kötü gelirse dolar iner diyorlar. sizin verinin nasıl gelebileceği ile ilgili bir ongorunuz var mı.
Soruyorum zira bu kadar nokta atışı grafik bence piyasayı iyi okuduğunuzu da gösteriyor.