Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 11:28:40
EUR 35.9598 11:28:40
USD 34.5492 11:28:40
ALTIN ONS $2717.4500 11:28:40

Konu: BTC Grafik 03.08.2021

Günaydın değerli dostlar, çalışan tüm dostlara kolay gelsin..

BTC dün 40.000$'ın üstüne çıksa da ve dünkü en yüksek 40459.31$'a kadar ivmesini yükseltsede maalesef bu seviye üstünde kapanış yapıp tutunamadı ve şayet 40K$ üstüne çıksa ve akümüle olursa btc 'nin yeniden (40.500$-40.600$) bölgesinde kapanışları yeniden 42614.85$'a doğru adım adım gitmesi olacaktı ve şimdilik aşağı yönde bu sabah düşüşünü genişlettiği ve en düşük 38.800$-38500$'in Altın da 37.966$'a kadar bir düzeltme yapmış olduğu görünüyor.. BTC, yükselişin devamı niteliğinde 40.000$'in üstünde kalması tutunması kapanışlar yapması ve akümüle olması şart.. BTC'nin saatlik grafik akışında şuan 20-50-100-200 SMA gibi tüm HO'larin altında ve nötr bir durumdadır..

BTC'nin saatlik grafiğinde 39.200$'a yakın dirençle oluşan bir regresyon ve düşen trend çizgisinin oluşumu göze çarpıyor.. BTC kısa vadede yukarı yönlü hareketlerin devamında trend çizgisinin üstüne çıkıp 20 ve 200 SMA gibi HO'larin üstünde tutunmaya çalışması gerekir.. BTC'nin dünkü en düşük 39217.20$'in altında 38.800$-38.500$ desteklerinin altında ve bu sabah en düşük 37.966$'a kadar düşüşünü sürdürdüğünü ve destekleri kırdığı gözüküyor.. BTC şimdilik 37.966$ seviyesinin üstünde konsolide olamazsa aşağı yönde risklerin devam etmesi sözkonusu.. Aşağı yukarı yönde ve son seanslardaki en yüksek 42614.85$'dan en düşük 37.966$'a doğru dalgalanmanın % 0.236 FiB seviyesi ise BTC'nin düşen trend çizgisine yakın bir seviyedir..

Aşağı yukarı yönde en yüksek 42614.85$'dan en düşük 37.966$'a doğru dalgalanmanın % 0.382 FiB seviyesi ise 200 SMA'ya yakındır ve kısacası şuan saatlik görünümde % 0.382 FiB seviyesinin üstünde adım adım % 0.5 FiB ve 50 SMA'ya doğru gitmesi ve aynı zamanda direnç konumundadır.. Yukarı yönde kısa vadede adım adım gidilecek olursa şayet öncelikle trend çizgisinin üstünde 20 ve 200 SMA HO'lari ve ardından 4 saatlik grafikteki direnç (39.800$) ve 40.000$'ın üstünde kırılım, BTC'yi (40.500$-40.600$) bölgesine doğru götürmesi beklenebilir.. BTC düşen trend çizgisinin üstüne çıkamazsa şayet aşağı yönde 37.966$'in altında risklerini uzatması sözkonusu olacaktır ve 37.800$-37.500$ bölgesine doğru sarkması olacaktır.. Saatlik MACD şimdilik düşüş bölgesinde ve nötr bir durumda toparlanma görüntüsü mevcut.. RSI ise şu anda 50 seviyesinin bir hayli altında ve nötr durumdadır..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (2)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günaydın değerli kardeşim, tşkler size de bol kazançlar hayırlı günler..

Pimapenci için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Pimapenci ()

Günaydın hocam eline emeğine sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum