Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Birde cok bos yazi yazmissin. Ben elimde full dolar 7.8 gelebilir yazan adama akil vermeye calisiyorsun komik oluyor
fizik3846 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fizik3846 ()8,29 geldi mi sen ona bakacaksın, sen 8,35 kırılamaz diyordun, herhalde tepki verecek yukarı. Şimdi 7,90 gelir yukarı atar, ben kırılamaz dememiş miydim diye çıkarsın meydana, yavaş yavaş kardeşşş:) 8,54-8,29= 0,25 TL. Kârı gördün mü kardeş:)
Dediğim yerler alım bölgeleri zaten, gelmez deme o yüzden, alım bölgesinden yukarı atması kadar doğal ne olabilir. Arz- talep meselesi. Önemli olan değerlendirebilmek. O zaman senin gibi bekleyelim mi 8,80 den yukarı ne zaman gidecek diye. Aşağıları test etmeden gidebilir mi. Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir kendi şahsi görüşümdür...
Unutma, bir enstrüman hiç bir zaman ne sürekli yükselir ne de sürekli düşer...
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()8.35 oyle kolay kirilmaz 8.35 gelir 8.55 e tepki vemeden 7.8 yada gap boslugunu doladurmasini bekleyen bosa bekler dedik mi dedik. Bizde temel teknige bakariz kardesim :)
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. :)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam gümüşte 30 usd beklentiniz için yeni tarih varmı hedefinizde değişim varmı hocam ilerlemiyor gümüş bu sene içinde 9 görürmü sizce
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()7.8 in altina inerse soylersin :)
0BeğenmedimŞikayet
fizik3846 ()Şimdilik 8.33xx" iğne attık bakalım. İzlemedeyiz.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
fizik3846 ()7.80 de GAP var dediğimde, 8.35" i kıramaz, 7,97"yi kıramaz diyordun. Ben de sana Olmaz diye birşey yok demiştim değil mi? Biz teknik ve temele bakarız kardeşim:) Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Selam hoczm dolar daha düsermi sizce yoksa burasi donüş yerimi olur?
0BeğenmedimŞikayet
heros ()hedef neresi
azizim.
")
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Ustamm, ABD ile iyi ilişkiler biraz karmaşık olmaz mı? :))
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Bana da supriz yaptilar bakalim burdan bi 8.55 denemesi bekliyorum yapacak mi 8.6 uzerine atamazsa zaten o denemeyi yaparsa 7.9 yolculuguna baslar gibi duruyor :)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dolarda bayrağın aşağı kırılması biraz sürpriz oldu. Abd ile iyi ilişkiler kurmuş olmalıyız ki formasyon aşağı kırdı.
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Deme oyle beni cok kirdi bu dolar :) 8.48 doner dedim dondu ama 8.62 ustune atamadi bak bizi ne hale dusurdu 10 kurus daha duserse 2 ay onceki alisa gelcek :))
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Kalpler kırılmaz Dostum :)
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Emeğine sağlık ustam
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Kalpler kirilmasin ustam :)
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Bir balına alım yaptı galiba
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()cümlemize dostum
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()çok şükür dostum devam ilk parça gümüşüde aldım artık ekrandayım :)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()teşekkür ederim dostum şükür. sen nasılsın?
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()dostum nasılsın
2BeğenmedimŞikayet
41HJ1U ()Senin beklenti 29 dolar gumuste attami oldu hocam haziran sonu olan
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dolar grafik hedefi 7.97. Gelir gelmez bilemem.
YTD
orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Hayır bana gelmedi
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Hocam size yazdığım yazı düştü mü?
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Nereye kadar düşüş bekliyorsunuz