Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Evet hocam hala paralel düşen kanalı kıramadı
Kripto_67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kripto_67 ()Hocam problem yok hepimiz yanılabiliriz canınız sağ olsun. Sizde burada bize yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ama hala düşen kanalda sanırım kanalı kırmadı daha. Öyle deniliyor. Ben alım yapamadım hala nakitteyim. Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu piyasada daha iyisini en sağlam analistler dahi yapabiliyor mu bunu sorgulamalı insanlar öncelikle. Amin teşekkür ederim siz de alırsınız inşallah hocam bilmukabele
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Allah sizdende razı olsun hocam. Vicdanımı rahatlatan birkaç kişi oldu .. emeklerinizin karşılığını umarım alırsınız sizde
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sen canını üzme arkadaşım.
Her şey nasibidir kişinin
Eline emeğine sağlık
Ben de derin kaynaklardan haber var demiştim
Belki de beklenenden erken oldu ya da belirttiğimiz tarihlere daha da ilginç şeyler olacak
Lakin istihbarat doğru çıktı. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Amin hocam inşallah. Ben kaybettiğim paradan yana üzülmüyorum. Umarım 35 kapanışından sonra alın dediğimde görüp almışlardır
Ayse1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Allah sizden razı olsun hocam
Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Doğru diyorsunuz hocam. Umarım benim yüzümden zarara uğrayan olmamıştır
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Umarım hocam .. bu iş takip istiyor her saniye her şey olabiliyor. Ama insanın boynu bükük kalıyor işte
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()@Luciferr01 değerli bir yorumcusunuz 10k 20 k diyerek zararına satış yaptırmayanlardansınız bu siteye lazımsınız.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Sen pozitiftik. Var 35 gelirse alım yapın bu gece uykusuzluk yoktur umarım dedin alan aldı almayan zarar etmedi her yerden alınır önemli olan sabır
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Önemli olan insanların kazanması değil mi topragim su an da da galiba kazanıyorlar ve kazanacaklar sanki
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Allah razı olsun hocam iyi dilekleriniz için
alihoroz3344 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yinede insan huzursuz oluyor hocam onca sabır onca plan bir gecede harcandı
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alihoroz3344 ()Yanilmayan insan varmi şu hayatta sadece coin için değil her işte hatta insan seciminde bile yaniliyoruz kolay gelsin bilgilendirmelerine devam etmen yeterli bence
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Üst yoruma ek olarak 35k da söylemiştim alın diye. Dün gündüzde gece uyumamanız gerektiğini defalarca söyledim.
Bitcoin için Luciferr01 yorumu (11 saat önce)
Günlük haftalık kapanış iyi geldi.. geri çekilme sonrası(retest) longa dönüyorum
https://altin.in/luciferr01
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Bu kez ters bir durum olmaz ise buradan 45lere insallah
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Piyasa tersi sever hocam kırılım 26 Temmuz günüydü daha dün konuştuk yine de çoğu kişiye yardımcı oluyorsun paylaştığın bilgiler ile altlar desen çok aşırı yükseliş göstermedi kimseye zarar ettirmedin kar alınmamış olabilir ters bir durum yok ortada bence