Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0864 11:35:20
EUR 37.3122 11:35:20
USD 34.3211 11:35:20
ALTIN ONS $2752.7800 11:35:20

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Dünkü geri çekilme beklentim gibi düşüş bekleyen bir çok trader ve vadeli işlem oyuncusu var. Düşünülen tamamen bu. Benden dolayı zarar eden herkesten özür dilerim.. 10 doğru yaparsın 1 yanlışta hepsi yerle bir olur. Haftalardır buralar dip diyip alım yaptırmaya çalıştım 20k gelecek diyenlere inat. Dün düşüş bekledim birçok yatırımcı gibi ama olmadı yanıldım. 100 yılda olabilecek olay dün geceye tekabül etti. Sert hareketler bekliyordum ama önce aşağı sonra yukarı idi. Wyckoff çalışmamı bilenler 29Temmuzun trend dönüşü olduğunu hatırlarlar. Alanında her uzmanda yanılabilir bende 3 günlük sapma ile yanıldım .. tekrar tektar herkesten özür dilerim

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Evet hocam hala paralel düşen kanalı kıramadı

Kripto_67 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kripto_67 ()

Hocam problem yok hepimiz yanılabiliriz canınız sağ olsun. Sizde burada bize yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ama hala düşen kanalda sanırım kanalı kırmadı daha. Öyle deniliyor. Ben alım yapamadım hala nakitteyim. Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu piyasada daha iyisini en sağlam analistler dahi yapabiliyor mu bunu sorgulamalı insanlar öncelikle. Amin teşekkür ederim siz de alırsınız inşallah hocam bilmukabele

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Allah sizdende razı olsun hocam. Vicdanımı rahatlatan birkaç kişi oldu .. emeklerinizin karşılığını umarım alırsınız sizde

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sen canını üzme arkadaşım.
Her şey nasibidir kişinin
Eline emeğine sağlık
Ben de derin kaynaklardan haber var demiştim
Belki de beklenenden erken oldu ya da belirttiğimiz tarihlere daha da ilginç şeyler olacak
Lakin istihbarat doğru çıktı. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Amin hocam inşallah. Ben kaybettiğim paradan yana üzülmüyorum. Umarım 35 kapanışından sonra alın dediğimde görüp almışlardır

Ayse1903 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Allah sizden razı olsun hocam

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Doğru diyorsunuz hocam. Umarım benim yüzümden zarara uğrayan olmamıştır

Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Umarım hocam .. bu iş takip istiyor her saniye her şey olabiliyor. Ama insanın boynu bükük kalıyor işte

ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

@Luciferr01 değerli bir yorumcusunuz 10k 20 k diyerek zararına satış yaptırmayanlardansınız bu siteye lazımsınız.

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaaslan ()

Sen pozitiftik. Var 35 gelirse alım yapın bu gece uykusuzluk yoktur umarım dedin alan aldı almayan zarar etmedi her yerden alınır önemli olan sabır

0BeğenmedimŞikayet

ARI_KAN_2301 ()

Önemli olan insanların kazanması değil mi topragim su an da da galiba kazanıyorlar ve kazanacaklar sanki

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Allah razı olsun hocam iyi dilekleriniz için

alihoroz3344 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Yinede insan huzursuz oluyor hocam onca sabır onca plan bir gecede harcandı

Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

alihoroz3344 ()

Yanilmayan insan varmi şu hayatta sadece coin için değil her işte hatta insan seciminde bile yaniliyoruz kolay gelsin bilgilendirmelerine devam etmen yeterli bence

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Üst yoruma ek olarak 35k da söylemiştim alın diye. Dün gündüzde gece uyumamanız gerektiğini defalarca söyledim.

Bitcoin için Luciferr01 yorumu (11 saat önce)
Günlük haftalık kapanış iyi geldi.. geri çekilme sonrası(retest) longa dönüyorum

https://altin.in/luciferr01

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaaslan ()

Bu kez ters bir durum olmaz ise buradan 45lere insallah

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaaslan ()

Piyasa tersi sever hocam kırılım 26 Temmuz günüydü daha dün konuştuk yine de çoğu kişiye yardımcı oluyorsun paylaştığın bilgiler ile altlar desen çok aşırı yükseliş göstermedi kimseye zarar ettirmedin kar alınmamış olabilir ters bir durum yok ortada bence

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum