Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 10:27:43
EUR 35.9598 10:27:43
USD 34.5492 10:27:43
ALTIN ONS $2717.4500 10:27:43

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Tahta kalabalık satış ayağında. 34500 berlin duvarını örmüşler boğalar kırarsa benim aşağı salma tezim iptal olabilir.. sıkı takipteyiz ama hala long için acele etmemeniz taraftarıyım. Ben shorttaki 3 pozisyonumu kapatmadım

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Arda22 ()

Dün gece yarısı bir arkadaş borsalarda tether Busd aşırı alım var demişti. Gece uyanık olun demişti.

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Amazon alım yapmış ya hcam haber var zaten.

1BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Eyvallah hocam. İndikatörler mi :) eline sağlık hocam ne diyim idare et beni az acemiyim ben %)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Birkaç gün içinde bu oyunun kokusu çıkar hocam bu denli yükselişin güven açısından çok sorun yaratacağı düşüncesindeyim. Bu yükselişi bir haberle desteklemeliler. Yoksa bana göre tamamen borsanın oyunuydu çünkü tüm indikatörler düşmesi gerektiği yönündeydi.. borsa para kazanamayıp milleti tokatladı ise çıktığı noktaya geri gelir. Ayrıca iki yön var bir duvar kırılırsa ya yukarı kırama ise aşağı… yinede tebrikler şans sizden yana olsun

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Hocam ısrarla yazdım ısrarla short yazdın etkilenen arkadaşlar oldu hayırlsı olsun. Neymiş 100 yılda olacak bir olayı denk getirmişim tebrik et bari :)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hocam bu olayı biliyorum. Hacimsiz birçok coine 10 arkadaş giriyoruz yer yerinden oynuyor. Tepeden emir girip kırarsın trendi denersin durabiliyorsan durursun bir üst duvarı aşarsın.. ama bu bitcoin? O duvarı aşmak normal birşey değildi. Tahtayı ilk izlediğim zaman değildi. 100 yılda bir olacak olaydı oda dün geceye denk geldi. Bu piyasada aşırı bir güvensizliğe neden oldu. Borsalar tokatladı herkesi

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Ne kadar çok örerlerse o ladar iyi hocam yükselişe delalet eder ytd:)

https://altin.in/luciferr01/3
Ah hocam ah :))

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Son halini bir daha atabilir misn hocam

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Tr yatırımcısı kazansın hocam derdimiz bu.. amin cümlemize inşallah

Altın_Elbiseli_Adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Elbiseli_Adam ()

Senin geçen gün bahsettiğin yoyow muhabbetinden sonra biraz araştırdım buldum. Adam gerçekten sağlam balinaymış.
Burada emek verip vakit harcıyorsun. Allah, sana daha çok versin inşallah.

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Takipteyiz hocam

Altın_Elbiseli_Adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Elbiseli_Adam ()

O duvar bu hacimle zor yıkılır ama bu işler hiç belli olmaz. Bir anda ışık hızıyla girer çıkar biri biz de böyle arkasında bakarız :))

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Biriken longların hepsine kazandıramazlar.. short açanları bi patlatsın da sonrasına bakalım yine

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Görüntü buysa yukarı çizerler hocam bunu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum