Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0466 08:37:32
EUR 36.1851 08:37:32
USD 34.5507 08:37:32
ALTIN ONS $2686.6250 08:37:32

Konu: dxy

[grafik d=321925_GR2021f4s61u.png][/grafik]

dolar endeksi gözünü yukarı çevir miş gibi duruyor. yükselişler devam ederse emtialarda baskı artar düşüşler devam edebilir.

Yorumlar (27)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Kardesim bilmiyorum ama suan ekranda yazan gercektir :) ama dolarda 8.62 ustunde 4saatlik kapanislar yapamazsa asagi ihtimali artar onu biliyorum :)

Rexona için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rexona ()

Hocam dün biri Kıbrıs kanalında dolar 8.70 diyordu

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

@ALTINCIDAYI_ bence dxy den korkma simdilik yon yukari sadece yukselmek icin geri cekiliyor.

Golden cross oldu gunlukte yukselis olma ihtimali yuksek

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Rica ederim ne demek

beratayaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

beratayaz ()

Tesekkurler kardesim

LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

platinde ht1 bilmem ne diye biri var, zaten o olduğu sürece kimse yazmaz oraya xD sayfaya düşecek yazınca engel atıyorlar :)) ne yapak yalan mı söyleyecek. kaç kere yazdım oraya 6 lardayken gümüşe geçin diye, gümüş daha hareketliydi o ara ytd

Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Platin subattan beri dusus trendinde :(

Korkarim ki altin gumuste dusus yasanirsa biraz daha dusebilir. Platin analizi yapmistim gecen hafta isterseniz bi inceleyin.

Gumusu de biraz pahali almissiniz aslinda insallah yukari doner burdan da zararinizi biran once cikartirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

2.5 aydır pilatinde yüksekten bağlı kaldım :) az satıp 10 k 7.17 den gümüş aldım pilatin yorum az o yüzden ara ara gümüş sayfasına giriyorum o yüzden sanırım

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Şubattan beri sayfadayim aslinda gumus sayfasindaki cogu kisi tanir. Genelde iki yonu belirtirim. Kendi şahsi fikrimi de yazarim. Riskli olabilecek yerleri az riskli yada yuksek riskli oldugu zamanlari belirtmeye calisirim. Bildigim anladigim kadariyla :)

Saygi sevgi cercevesinde yazan herkesle iyi gecinirim.

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

yokk siz için demedim ben yanlış anlaşılmasın ... zira sizi tanımıyorum yeni yeni görüyorum sizi sadece sayfada yazımlarınızı çokça gördügüm için kişisel fikir yazdım...

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Bende izlemedeyim kardesim yukari sinyaller artarsa alim yapmayi dusunuyorum.

Akrep12hasan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akrep12hasan ()

Sağol abi günlük takip edelim ozaman seni

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Kardesim yon aşagi gibi duruyor ama bir tur daha 1881 e cikma ihtimali var o ihtimal artinca belirtirsem daha saglikli olur. Suan grafiklerde ve analizlerde dxy rasyo ve us10y nin yukari cikma ihtimali agir basiyor emtialar yatay da kalabilir kademeli dususler de gerceklestirebilir. Emtialarin durumunu gunluk yazmak bu sira daha saglikli

Akrep12hasan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Buyuk konusmuyorum ki sadece genelde geldi belki bu da gelir diyorum :)

Orasi oyle pandemi gibi bir durum kimsenin bekledigi birsey degildi. Bir daha ne zaman olur boyle birsey bilinmez ama insallah boyle seyler bir daha olmaz

0BeğenmedimŞikayet

Akrep12hasan ()

Abi altın ons hedef belirtecek misin

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

öylesi bir dönemdeyizki çok bilindik ekonomi profösörleri bile yanıldı :) ayan bir şekilde olmasada konuşmaları arasında özür benzeri konuşmalar oldu :) hani atalar derya büyük lokma yut ama büyük konuşma misali :) çünkü içinde bulunduğumuz dünya dönemi 100 yılda bir yaşanan durum karşılaştırabileceğimiz örnekler 100 yıl öncesinde :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Dolarda 8.98 en kotu gorebilecegimizi dusunuyorum tabi yanilabilirim.

Genelde dolar hedefim tutarlidir uzun zamandir dolar alir satarim. Son 1 yildir altin gumus aliyorum. Bakalim dolar bu seferde soz dinleyecek mi 9.62 yakmazsa beni üzer :)

Eyz_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Dolar 6.9 iken bu yil icinde bekliyordum. suan grafiklere baktigimda yil icinde gelme ihtimali hala var ama once yonunu yukari cevirmesi gerekiyor. Bu yil 8.98 i gecemezse seneye kalacak gibi. Normalde dolar rakamlarim geliyordu bakalim bu kez de gelecek mi yoksa fire mi vericem :)

0BeğenmedimŞikayet

Eyz_ ()

Dolar yükselmesi A, Z ye herşeyin yükselmesi demek önümüzde seçim var hükümet doları bütün gücüyle baskiliycak yıl sonu dolar 8'80 gecmiycrgini tahmin ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

2022 olabilir

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Bakalim kardesim dolarda normalde 8.8 oldugu zaman en kotu 8.88 e cikmaliydi ama o haftadan beri dolarda baski var bakalim yukari cikacak mi yoksa baskilanmaya devam edecek mi.

mogan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mogan ()

Üstad bu hafta çok önemli. Dediginiz fiyatlar gelebilir.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Parite bakmam lazim kardesim son 1 yildir parite analizi hic yapmadim. Altin gumuse gectigimden beri oraya bakmadim ama bi bakiyim istersen. Tahmini 1.12 falan olsa yada 1.1 gibi bir yere duserse 10.5 ile 10.7 gibi birsey olma olasiligi daha fazla. Tabiki bu analiz yapmadan sadece endeksin yukari ciktigini dusunerek tahmini rakam.

beratayaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

beratayaz ()

Euro kac olur 11 mi ozman

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Benim dolar hedefi yuzde 90 gelebilir malesef :( 9.62

mogan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Alt yoruma ekleme.

Günluk grafikte Golden cross olma ihtimali mevcut.

Golden cross: bir urunun piyasa tarafindan yukselise gectigini kabul etmesi olarak dusunulebilir.

Ma50 ile ma200 un kesişmesi.

0BeğenmedimŞikayet

mogan ()

Üstad elinize sağlık. Dolar endeksinin yükselmesi dolar kurunun yükselmesine neden olmaz mı? 97.000 olursa dolar kuru ne olur?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum