Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Dün 31100 bekliyordunuz:)))
Menekşe_3544 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ata39 ()41.500'e gider gitmesine ama yolda neler olur bilemem.16.000 ve son ytd
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
goldman123 ()2018 de btc de böyle bir kanal tam 180 gün civarı yatay devam etmiş
yarısını bitirdik dersek daha 3 ayımız var :)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Önümüzdeki hafta 31.100 bekliyorum şimdiden söyleyim sana :) senin fikrin ne
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bu geldi sadece
Menekşe_3544 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Teşekkür ediyorum benim yorumlar sana düşünüyor mu
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Düşüncem bu @Menekşe_3544 buralar aşılmadıkca 40k cok cok zor... yatay kanal devam gibi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Daha erken geceyi bekleyeceğiZ
ata39 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ata39 ()Mum yeşile döndü. Ben umutluyum 36.000'i görürsek 41.500'ü de göreceğimizi düşünüyorum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()İzlemedeyiz...
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hiçte hoş görüntüsü yok o mumun ama öyle bırakmazlar gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Dusus mu geliyor yine.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Güncelleme 12 saat oldu...Mum şuan için Kırmızı...
1BeğenmedimŞikayet
Elifada44 ()Günaydın Doğukan, nasılsın? Ekran görüntüsünü aldım, çok kopyacı oldum dimi :) Ellerine sağlık arkadaşım