Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Bekleyip görelim :)
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ():))) yukarı gitmesi yakındır hocam çok bekletti
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()@Luciferr01 umarım arpa boyu yol alırız :)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()O taktiği bulandan Allah razı olsun :)
Menekşe_3544 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Aynen benim taktik x2 olunca ana parayı cebe alırım :)
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Ortada bıraksın ana parayı alalımda içinden kalan yarısı nereye giderse gitsin hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Btc nin destek direncini takip etsen daha iyi olur 4 saatlik
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Binance tr mobilden kullaniyorum 15 dk lik grafigi takip ediyorum. Bahsettiginiz Boll cizgisi mi. Chz ve matic alsat icin ugrasicam . cok bilmesemde destek direnc burdan okurum tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Al sat yapmak istiyorsan çok basitce 2 çizgi arasında al sat yap destek direnç matik vet chz mıht güzel al sat verir özellikle mıht sa incele alım yapacağın zaman destek seviyesinden parçalı al satacağım zamanda direnç yakın parçalı sat ytddd
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Riske girmeden eth bekletiyorum o zaman. Matik ve chzden de zararim var o zararlari da bi miktar nakitteyim onunla kurtarmaya calisicam al sat icin oneriniz var mi
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Beklemenizi tavsiye ederim 2 seçenek var ya uzun vade beklemek eth yıl sonu hedefim 5 bin usd 2. seçenek bu noktadan nakide geçip 3 hızlı yükselecek coin seçip yüzde 5 10 gibi kar ile al sat yapmak çok çabuk çıkar zararınız ama bu trade işine yabancıysanız beklesenizde kara geçersiniz orta vadede çok fazla şeaapmayın ihtiyaç yoksa alt coinin babası var elinizde korkacak birşey yok btcye tek rakip eth
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Oncelikle tesekkur ederim yazdiginiz icin. Tl olarak 19500 ortalamam var. 1.30 eth hic bisey yapmamistim ama zarari azaltmak icin yardim eder misiniz?
1BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Eth den mi terste siniz alım kaç
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Rica etsem Kisa da coin artirmak icin eth ile ilgili yorumunuz var mi? Fena tersteyimde
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Arpanın ilk pumpunu bizim gurup yapmıştı 0.60 cent hedefli uzun vadede
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_3544 ()Arpanın çok ekmeğini yedik hocam bende çok severim bu seviyeden uzun vadede x20 si var bana göre ytd