Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Tamam adaş uyuyodum geç döndüm kusura bakma
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Atom hayırlı olsun alım yerin ne
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Grt ve snx bakabilir misiniz
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Chz yi satıp atom aldım bende kıpırdama bekliyorum ama henüz bir şey yok btc düşmez inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Kardeş cok kazandiran coinler var atom xrp bunlar pek kazandirmiyo yani bugun baktim c98 busd yuzde 2500 koymus
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Atom ben de yok sanki yükleme yapıyor gibi... alırsanız haber verin alalım...
Ben de xrp var çok gıcık olmazsa çıkıp atom alırım
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Küçük jetonlara bakınmaya yeni yeni başlıyorum brn, söylerseniz bakmaya çalışırım
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Peki coin ismi versem değerlendirmenizi almamız mümkün mü?
Ya da elinzide var olanları paylaşmanız?
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Eyvallah adaş memnun oldum çok
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()@vedatblg07
Adaşız bu arada
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Yeşil yandı mavi yandı kırmızıyı bekliyoruz Vedat kardeşim :)
2BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()İşaretli rakamları takibe devam @Hyusuf
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Ekteki rakamlar ufak değişikler ile birlikte hala aktif bizim için.
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Tekrardan bir boğa koşusu için yukarıdaki sarı çizgide 3-4 gün kapanış hafta sonu kapanışıyla teyit etmesi gerekir rakamı. Bol kazançlar cümleten