Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Fed den bir sey cikar mi halil abim piyasa ateşler mi sence
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Aynen. Şu FED de bir geçsede yönumuzu bulsak :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Tum piyasa dar bi alanda sıkışmış durumda; bitlikoin 29 ile 41 bin arasında, bu kanaldan yukarisina atarsa uzerine bi 10 bin daha koyar, şartlar musait haber akışlı en azindan bi ikili tepe yapar diye düşünüyorum halil abim
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Henüz erken gibi bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sagol abim, zamanin da alınmalıydı, zira burada özgürcuk nikli biri vardi soylemisti ta 3800 lerdeyken :()
ibrahim45_555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim45_555 ()Estağfurullah kardeşim:) bulaşmadığına sevindim Halil kardeşimizin eline su dökemeyiz hayırlısı olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yok abim estağfirullah piyasa bilgim seninki kadar değil ben birincisi halil abime takılıyorum ; o 25 bin felan bekliyordu. ikincisi aylik grafigim vardi ona göre konuşuyorum ayirica sanallar yatırım alanimin dışında gerçekte:))
ibrahim45_555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim45_555 ()Siz daha iyi bilirsiniz fakat şanallarda asıl düşüş henüz olmadı yine bir sürü insan kurban olacak çok ocaklar yanacak yanarım yanarım alt kademe insanların parasının içinden geçeceklerine yanarım.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Halil abim bitlikoin zipladi simdi önünde kritik seviye var orayı aşarsa yeni zirve st3n bile olmaz evvelinden söyledim hedef 78 bin
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Söyle bir 25-27 binlere hele bir gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Gerçekten mi halil abim s3n alırsan ben de alırım :))) mumlara bakılırsa ozellikle ilk çekicin fitili 29 bin seviyesini onemli bir destek olarak gösteriyor oradan güçlü bir tepki gelmiş