Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0420 14:49:01
EUR 36.0252 14:49:01
USD 34.5495 14:49:01
ALTIN ONS $2699.3100 14:49:01

Konu: BTC Grafik 16.07.2021

Günaydın değerli dostlar, çalışan tüm dostlara kolay gelsin..

BTC'nin dün yeniden ve yukarı yönlü toparlanmasindan önce düşüşünü 31121.57$'a kadar düşürdüğü ve btc 'nin 32.250$'a yakın bir dirençle oluşan düşüş trend çizgisiylede karşılaşması muhtemel görünüyor olduğu ve BTC hala düşüş bölgesinin üstünde seyrine devam ediyor ve şuan saatlik grafik akışında ise 20 MA'nin üstünde ama 50-100-200 SMA gibi tüm HO'larin Altın da nötr bir durumdadır.. BTC kısa vadede yukarı yönde trend çizgisinin üstüne kısacası 32.250$'in üstüne çıkması önemarzediyor olduğudur.. Dünün en yüksek seviyesi ise 33.179$'a çıktıktan sonra 32.000$'in altına düşerek son seanslarda ki en düşük dip şimdilik 31121.57$'a kadar aşağı yönlü yeniden bir düzeltme yapmış olduğu ve şimdilik saatlik grafik akışında 20 MA k.rengi çizginin üstündedir..

Aşağı yukarı yönlü dünkü en yüksek seviyesi olan, 33.179$'dan en düşük 31121.57$'a doğru dalgalanmanın % 0.236 FiB seviyesi ise (31607.12$) ve 20 MA'nin da üstünde tutunmaya çalışıyor görünüyor.. Yukarı yönde şuan 20 MA'nin üstünde kalması, tutunması halinde adım adım ve sırasıyla birbirine yakın ve üst bollinger band hedefi 50 SMA ve kısacası düşen trend çizgisinin üstüne atması sözkonusu olacaktır.. Düşen trend çizgisinin üstünde tutunması ve net başarılı kapanışlar yapması halinde % 0.786 FiB seviyesine tekabül eden 100 SMA hedef hedefi olması ve ardından 200 SMA'ya doğru adım adım gitmesi beklenebilir..

Kısacası BTC'nin yukarı yönde düşen trend çizgisinin üstünde adım adım 33.000$ve 33.500$ üstünde tutunması yeniden 34.677$'a doğru gitmesi kısa vade de beklenebilir.. BTC düşen trend çizgisinin üstüne atamazsa şayet, aşağı yönde % 0.236 FiB desteğine ve dünkü en düşük 31121.57$'a kadar riskini aşağı yönde uzatması beklenebilir ve bu seviyenin altında kapanışlar yapması halinde ise BTC (30.500$-30.000$) bölgesine kadar düşme riskiyle karşı karşıya kalabilir.. Saatlik MACD şimdilik yükseliş bölgesinde tutunmaya çalışıyor olduğu, RSI ise şimdilik 50 seviyesinin altında ve 50 seviyenin üstünde kalmaya çalıştıkça direnç seviyelerini de denemesi, kırması ve trend çizgisinin üstüne atması olacaktır..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Varol hocam

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mcimentr ()

btc 28.000 altı 4 saatlik kapanış yapması durumunda gideceği yer 20.000 görünüyor.

Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)

6BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

31121.57$'in altında kapanışlar yapması halinde (30.500$-30.000$) bölgesine düşmesi sözkonusudur diye belirttim Atakan, bu seviyelerin altında riskler ise 28.600$'a kadar devam etmesi de beklenebilir.. Şuan haftalık 50 MA seviyesi de (31.877$) bu seviyenin altında hafta kapatmadikça kısacası açık ve net olarak haftalık bu seviyenin altında kapanışlar gerçekleştirmedigi sürece altseviyeler beklenmemelidir..

Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Hocam neden hep grafiklere yukarı yönlü paylaşım grafigi yapiyorsnz yani mesela 31100 desteğin altında diğer destekleri paylaşirsaniz seviniriz teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum