Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 10:53:03
EUR 35.9598 10:53:03
USD 34.5492 10:53:03
ALTIN ONS $2717.4500 10:53:03

Konu: silver 4h

4 saatlikte sadece bir tahmin
yanıla bilirim YTD

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

falcon38 ()

Dolar beklentim ilk direnç 8.64 gözüküyor lakin gümüşü incelemedim öğlene bakarım ustam
Hayırlı kazançlar dilerim

sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Obo sonuç verdi ustam şimdi nereye kadar düşeceği önemli ve donra yapacağı sıçrama

falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

falcon38 ()

Grafik çalışıyor arkadaşlar 26.400 hedefi ytd
Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

falcon38 ()

Günaydın arkadaşlar
Eğer 25.825 altında 4h kalmaz ise
Buradan 26.400 bir yükseliş bekliyorum

1BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Saygı bizden rica ederim. Hayırlı bol kazançlar.

1BeğenmedimŞikayet

falcon38 ()

Teşekkür ederim ustam saygılar

1BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Yok grafiğiniz olumlu zaten ustam benim de kafama yattı. Obonun tamamlanması sonrasını merakla bekliyorum. Emeğinize sağlık

1BeğenmedimŞikayet

falcon38 ()

Zaten kesin diye birşey yok ustam benimki sadece bir tahmin önce biraz çekilme sonra 26.400 seviyesine yükselecek gözüküyor obo oluşursa yanılabilirim tabi ytd

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Sağ omuz diyecektim pardon

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Sol omuz mu oluşuyor diyorsun yani ustam ben de bunu öğrenmek istiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

falcon38 ()

Ustam sen grafiğe baktın mı obo'nun yönüne

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Ustam obodan sonra düşüş olacağını tüm ustalar bilir. Rsi da bunu destekler niteliktedir şuan.

0BeğenmedimŞikayet

falcon38 ()

RSI bildiğinize göre Obo oluşumu çizdiğimide anlamanız gerek ustam :)

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

RSI ya bakılırsa yükseliş yerine düşüş görünüyor. Sizin kırmızı çizgiyle yükseliş gösterme sebebiniz nedir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum