Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Dolar beklentim ilk direnç 8.64 gözüküyor lakin gümüşü incelemedim öğlene bakarım ustam
Hayırlı kazançlar dilerim
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Obo sonuç verdi ustam şimdi nereye kadar düşeceği önemli ve donra yapacağı sıçrama
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Grafik çalışıyor arkadaşlar 26.400 hedefi ytd
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Günaydın arkadaşlar
Eğer 25.825 altında 4h kalmaz ise
Buradan 26.400 bir yükseliş bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Saygı bizden rica ederim. Hayırlı bol kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Teşekkür ederim ustam saygılar
1BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Yok grafiğiniz olumlu zaten ustam benim de kafama yattı. Obonun tamamlanması sonrasını merakla bekliyorum. Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Zaten kesin diye birşey yok ustam benimki sadece bir tahmin önce biraz çekilme sonra 26.400 seviyesine yükselecek gözüküyor obo oluşursa yanılabilirim tabi ytd
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Sağ omuz diyecektim pardon
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Sol omuz mu oluşuyor diyorsun yani ustam ben de bunu öğrenmek istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Ustam sen grafiğe baktın mı obo'nun yönüne
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Ustam obodan sonra düşüş olacağını tüm ustalar bilir. Rsi da bunu destekler niteliktedir şuan.
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()RSI bildiğinize göre Obo oluşumu çizdiğimide anlamanız gerek ustam :)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()RSI ya bakılırsa yükseliş yerine düşüş görünüyor. Sizin kırmızı çizgiyle yükseliş gösterme sebebiniz nedir.