Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Bakıyorum tabiki :)
izzetoztrk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Daha ne olsun hem çizip hem okuyorsun. Gram ons borsa koin sorarım artık sana :)
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Değişen birşey yok yusuf ayni paralelde devam
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Olmaz mi kardeşim oluyor tabii daha da iyi olacak ınanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekür ederim inşallah:)
Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Aynen öyle kardeşim allah sonumuzu hayr eylesin
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()zaten guvenen yokkkı abam kendı vatadaskı guvenmıyor mb yabancı yatırımcı nasıl guvensın:) bunuda gorevden almmıcakları garantı degıl dıyor yabancı yatırımcı gelmıyor :) o degılde ınsallah chına gıbı fakırlesmeyız abam dua edelımde hersey zamlandı ekmek bıle 2 tl olmus
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()yok be abam ne ustası ben ogrenmeye calısıyorum ustalık kım bız kım :) gecen sene bodozlama alıyordum destek mestek alıyom gecıyordum sonra 7 ay bekle bu sene ogrendım grafık okumayı cızmeyı :)
Elif_Ada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izzetoztrk ()Sanallara bakiomusun sen chz güzel atmis yukari
0BeğenmedimŞikayet
izzetoztrk ()Hamdolsun bugunumuze sükür.
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Bugün daha iyiyim halsizlik var sadece iyiyim çok şükür sen nasılsın
izzetoztrk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izzetoztrk ()Sen coinlere bakiomusun chiliz guzel atti yukari
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Eline sağlık Oğuz :) Sen de usta olmuşsun işte
0BeğenmedimŞikayet
izzetoztrk ()Nabtin abla nasil son durumun?
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Kesinlikle öyle olacak ozaman doları kimse baş edemez:) ve de artık güven tamamen biter.
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()nasıl abım oluyor mu sayende amaa senın cok hakkın var sen ve hakan abım yerı ayrı bılıyon :) @hakan7038 suan hakan abım denız kenarında soguk kolasını yudumluyordur elınde laptop :)
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()bugun ızledım abam mb faız ındırımı en son secenektı sımdı öncelıklı secenek faız arttımı dıye soyledı adam eger artarsa bır oncekı baskanı gorevden aldılar ya faız arttı dıye adamın ahı tutmus olcak ha :)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()@Murat5635 hocam sıcağı sıcağına bir gram analizi alabilir miyiz
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Daha ne kadar sıkabilecekler bakalım MB yaklaşıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()ons yurusun abamda doların ümüğünü sıkıyorlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Yürü oguzum kim tutar seni
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Hadi inşallah kardeşim:)