Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Allah razı olsun hocam sağolun. Ben 7.42 den tersteyim 7.26 lara düştüğünde dolara parite ettim yani zarar kes yaptım sonrada onsun iniş çıkışlarını değerlendirip biraz dolar artırdım geçen hafta tam ortalamayı düşürüyorum derken düşüş başladı ben hala dolardayim şuan aksi gibi dolar kuru da düştü gümüşe parite etmem lazım. burdan geçeyimmi şimdi gümüşe bilemedim vallahi..
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()25,70 gibi bir yukarıdan düzeltme ve son bir düşüş.
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Hocam alt yorumdaki grafiğiniz aynen gerçekleşti bundan sonrası için öngörünüz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Demir006 ()Altın yok mu
Aysu06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Yeni gördüm kusura bakmayın bir parça tl gerisi sepet gümüş platin dolar eıro
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Estf. Geneldi :) saygılar bol kazançlar
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Sanırım bu mesaj bana :) aslında sizi sıkı takip ediyorum. sadece eski mesajları alintilayip cevaplayarak yeni arkadaşlar için tekrar gündeme gelmesini sağlamaya çalışıyorum. Amacım niyetim bu yani. :)
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Hedef soran arkadaşlar. Benim profilimde uzunda ve kısada tüm hedefler var. tekrar tekrar sormanız size yanıt vermemi güçlendirir. Gerekse metin analiz ile gerekse grafikler halinde herşey mevcut. Hazine toprağın üzerinde iken altında aramak manasız. sayğılar
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Görürsem onuda söylerim :)
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()Her gün çıkıyor gümüş
Jp_morgan_gumuss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Merhaba tl demi bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Teşekkür ederim
Jp_morgan_gumuss için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Gümüş bu her an her şey olabilir imkansız dediğim 7,77 leri görmedikmi imkansız denilen 2,25 gördüğüm için gümüşte imkansız yok olabilir
M_060606 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_060606 ()Hayel ediyor galiba
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Hocam senin bu hesabına göre dolar 8,60 ile 68 sabit kalırdiye düşünüyorgümüş 6,93 lere denkgeliyor biraz zor bana göre
0BeğenmedimŞikayet
Jp_morgan_gumuss ()Kısaca 25.00 dolara düşebilir ons gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()İstişare yapanlarda biz bilmeyenlere türkçe açıklayabilirlerse iyi olur :)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Usta sende hep dusus goruon yukselis gormeye calis da