Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0405 15:25:32
EUR 35.9801 15:25:32
USD 34.5541 15:25:32
ALTIN ONS $2699.2600 15:25:32

Konu: Gümüş ons Günlük Fincan Farklı İhtimaller. YTD

Bir önceki fincan kulp çalışmama farklı değerler ve
ihtimalleri de değerlendirmek adına yaptığım ek çalışmadır.
Bir önceki çalışmam harmonikler ve elliot temelli bir fincan kulp çalışmasıydı.
Bunların ise temeli bazı destek/direnç, trend esaslıdır demek yanlış olmayacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yok başındaki 1000 lik kısmı olmadan. Ama çok uzun vadedeki teknik seviyeler. Bir grafik hazırlayınca tekrar atarım inşallah. ytd

Ali_Babaa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok mantıklı evet. Zaten fmlarda yakın değerler olacaktır ama bazen hedefi daha fazla veya biraz daha az çıkabildiğini biliyorum. Yine de sağlıklı analizlerde dahil etmek mantıklıdır. Aslında iğnelerin çok farklı görevleri de oluyor grafikte yerine ve duruma göre.

Zararkes__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ne demek est. bilmukabele sizden de inşallah. Ben teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın. Evet öyle görünüyor ama epeyce bir süresi olacaktır. Aynen doğru düşünmüşsünüz usd 20 TL ye yakın bir seviyede olursa o durumda gram altın ancak şimdiki gibi 500 civarında olma ihtimali olur. ytd

yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Antidepresann ()

Yok normal 650-750 ama uzun vadede, hemen değil bu rakamlar. Azami 10 yıla yakın bir süre içerisinde bu durumun oluşma ihtimali var demişti boss hoca.

Ali_Babaa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Babaa ()

650-750 falan derken BİN 650 kastediyorsunuz galiba de mi Hocam

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zararkes__ ()

Ayrıca abi bu iğne olayını sanki daha net şu şekilde de sonuç ve netlestirmis olabilir miyiz? Mesela ; geçmişe dönük aktif oluşan formasyonlar içersinden iğne oluşan grafiklerde bu durum nasıl gerçekleşmiş diye bakıp net sonuc elde edebiliriz gibi ne dersin abi mantıkli mi?

0BeğenmedimŞikayet

Zararkes__ ()

Abi sorduğum soruyu onemseyip böylesine nezekat kuralları dahilinde bu sanal ortamda beni tanımadığın halde değer verip de cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Teşekkürler hocam, ama uzun vadede bile olsa 650 dolar altın ons için çok uçuk bir düşüş değil mi.. nasıl olur bu düşünemiyorum.. tabi usd 13 tl mi 16 tl mi olur artık

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ayrıca önemi olsa da iğne uçları net senaryo olduğunu düşünmüyorum çanağın ya da obonun/tobonun vs boyun denen kritik bölgesidir. Zaten o bölgede esas destek/direnç ile karşılaşılmıştır. İğneler farklı yerlerde olabilir bazen. Yani iğnenin biri biraz yukarıda diye fincanı çanağı her neyse yoksayamayız o durumda zaten abuk subuk şekiller de ortaya çıkabilir.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla güzel soru. Aslında iğneler önemli. Lakin kişilerin tarzına göre de değişebilir. Çok rahatsız etmeyecek durumdaysa mesela ben hata payı olarak iğneleri dahil etmediğim de oluyor. Yahut başka sebeplerden ötürü de katmam bazen ama en doğrusu iğneleri de dahil etmektir normalde.

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah üstadım :)
Altın onsa tekrar kafa yordum atmadım benim görebildiğim altında 1990 ile 2320 arası bir bölge. Gelirse inşallah mükemmel olur. Onlardan sonra da epey uzunca vadede 650-750-800 aralığı bir yer. En kısa zamanda o analizlerimi de detaylı şekilde oluşturup paylaşmayı düşünüyorum. @yabangülü_17

Turgay066216 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zararkes__ ()

Abi peki bu grafiklerde yani demem o ki iğne uçları dikkate alinarak mi senaryo çizilir ? Net seneryo iğne ucu mu?

0BeğenmedimŞikayet

Turgay066216 ()

Ustam emegine saglik umarim hedef gerceklesir onsta 2 3 ay icinde 2176 hedefim var umarim senin aklindaki de benim aklimdaki de gercege donusur:)

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

@Turgay066216 bunlar da farklı fincan- kulp senaryoları çalışmalarım.
Değerler farklı çıkmıştır. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum