Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Bekliyorum, beklerim canım. Bu zarar çıkmadan satamam ki:// üç beş olsa gözden çıkarırdım
Halımızduman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Bu hafta değil bugun bıle bellı edecek yönünü ama inşllah yukarı gıder btc gıderse zaten chz az kaldı pump yapmaya herkes aynı düşünce de ama düşse bıle sıkıntı yapma bır hafta daha bekle derım ben
Elif_Ada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Günaydın Doğukan @Halımızduman nasılsın? Bu hafta neler olacağı belli olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Anladım doğu teşekkürler
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()İyiyim dostum sen nasılsın ? Zaten orada çözülüyor iş. Death oluşumundan sonra yani MA50 yi destek haline getirip MA50 yi yukarı yönlü çevirmediği sürece olumsuzluk devam edebilir...
@Halımızduman doğrudur Seda ihtimaller potada olur...
@etacarter trend döndü mü diyordun dün ; ))
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Doğu 36 üstüne atıp orda bir süre oyalanmadıhı sürece tekrar dıp gelır değil mi
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Günlük ma 20yi adam akıllı kırağı kalıcı olsa senin kanalı hedefleyecek ama hemen kapanışa yakın satışı yediriyorlar
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Eline sağlık kral. Ne var ne yok
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Şaşırdık mı bu duruma tabiki hayır