Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam bayramınız mübarek olsun. Rabbim nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memp ()Emegine saglik hocam
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()estğfurullah hocam okadar büyük konuşmam fakat bir ters köşe olucak gibi
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Arkadaşlar Cemil hocam diyor ki sterlin tl de buranın altı yok burada dönmesi lazım ve 12.80 lere gitmesini bekliyorum diyor
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Dolar alacam sonra yapacak bir şey yok ons u batsın
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Vardır bundada bir hayır insallah
Bartınlı74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Beklerken sinirim bozuldu düşerken panik yaptım o kadar verdi :(
2BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()akif hocam ya bu kama alt çizgisi yeni oluşuyor ise bu simetrik üçgen hedefi o kamanın üst çizgisine tekamul ediyor
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eline sağlık hocam belkide ihlal etmiştir
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ve aleyküm selam rahmetullah
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Niye 100kardesim baya yükseldi ama
0BeğenmedimŞikayet
Bartınlı74 ()Selamın aleyküm sattım gümüşleri haberin olsun 100 TL kar ile
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam hocam Allah razı olsun. ons için bir grafiginiz varmı diye mesaj atmıştım hocam. orada dolar yazmışım ama ons olacak
DAHDr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eline sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
DAHDr ()Hocam bu düşüş formasyon gereği olması beklenen ama kesin olacak diye de kaidesi olmayan bir çalışma. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Eline emeğine sağlık Hocam,
Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Çünkü yarasa kardeşimizin parite kaynaklı bir grafiği var 1325 lere kadar dusebilen. okqdar etki edermi diye soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Birde dolar için varsa grafiginiz
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bu düşüş parite kaynaklimi yoksa dolardan kaynaklimi