Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 05:16:39
EUR 37.2059 05:16:39
USD 34.3290 05:16:39
ALTIN ONS $2736.8450 05:16:39

Konu: Biraz da gülelim :) Teneke FM

Teknikte son nokta:)
Tamamen espri içerikli bir paylaşımdır. Şekil itibariyle bir sürü isim taktım buna:)

Biraz tebessüm:) Hayırlı geceler herkese

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hahahaha))

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kabirdeki ölüyü diriltirsin abla sen :)))

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Geldim burdayım:)

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Para kastığı yetmiyor gibi bir de sevap kasacak desene :))

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Kıvanç'tan neyim eksik) özgüvene gell:)

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

El ruhuna okumasın da:)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

:)) evet...

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

O formasyon başkaydı evet dikdörtgen fm idi. O gerçek bir formasyondu.
Bu çizdiğim biraz gülelim moraller yerine gelsin diye kendi uydurdugum bir cizimdi:)) hayırlı geceler

Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Sormayın büyük emekti. haklısınız:)))

Manga için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Tebrikler patentini de alırsan, patentli bir teneke FM'en olacak:)

0BeğenmedimŞikayet

Alperr1212 ()

Hocam bu grafigi bugün paylaşmıştınız dikdörtgen formasyonu mu ne demiştiniz degilmi yanlış hatırlamadıysam. Hayırlısı hocam sabır edelim bakalım elbet üst kata çıkma yapacaktır..

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

biraz daha çalışmalısınız demekki ))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

:) kabir formasyonu yapan sen değil spenk aslında gümüşü gömmüş ne keyif alıyordur şimdi

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Hayırlı akşamlar. Azminize hayran kaldım. Bugün bi ara ders videosu dediniz sanki. Nerden, kimi takiptesiniz diye yazacaktım size. Fırsat bulamadım. Veriler paylaşılırken parazit olmak istemedim de )

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

O kadar da uğraştıydımm:) teknik çöp, öldü gömdüm)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tam da aslında biraz tebessüm vakti moraller düzelsin istiyoruz ama ortam çok gergin

2BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Sus sus:)) hiç sırası değilmiş. Biraz tebessüm edelim dedim de:(( sayfanın geldiği durum yine üzücü.
Yatalak FM yada Geberik FM de olabilirdi; ))

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kabir formasyonu gibi :)) eline sağlık :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum