Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gülelim biraz da :)) yeni şeyler bulmak çok keyifli :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Alemsin gülmekten yazamıyorum:)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) Hortladı galiba zombi olacak senin Kabirdeki Fm :)))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende merak ediyorum. Hepte güleceğim bu çizimi görünce.
Zatem benim Kabir FM'den sonra zatı muhterem ben ölmedim ayaktayım dedi bugün. Ona ayrı gülüyorum. Ben bulayım böyle birkaç formasyon daha:)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Mehafonumuz genişlemeye devam ediyor. Zor bir fm çalışması aslında. Nereye kıracak diye insan merak ediyor. Dünkü paylaşımıma kontrol amaçlıdır.ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen çok doğru önemli detayları var hocam :) şimdilik benimki biraz eskiz gibi oldu şöyle bir çalışma da olsun dedim. Bir nevi deneme diyelim... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sanırım pivot değerleri de önem taşıyor hocam:) birkaç yerden araştırıyorum. Daha netlesmedim. Ben iyice bir bilgi sahibi olayım detayını almak isterim müsaadenizle. 1 FM 1FM dir:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok güzel açıklama olmuş eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim :) işte ne kadar özenmeyim desem de özenerek yapıyorum, mesela rakamlar bazı fibo değerleriyle örtüşüyor şekilde yapmaya çalıştım...
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Merhaba. Bu formasyonla ilgili bir çalışma bekliyordum hocamızdan. O yüzden dedim. Grafik kırılıma göre 2 yöne de işaret ediyor. Ne yöne olursa oklar hizasındaki rakamlar takip edilecek. Ytd.
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bugün sayfaca isim buluruz ona :))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Olur mu öyle şey. Ben meraktan biraz karıştırdım arama motorunu. Harika olmuş gerçekten.
Hee onu diyin:) piyasa kapanınca o... ister kabir de ister geberik fm:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bekliyoruz merakla :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bileydim atmazdım :)
Sen en son bi kabir fm çalışıyordun sanki :))
Çok teşekkür ederim ablacım
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Neymiş beklenen yasemin hanım
Bu grafik ne anlatıyor mesela
Grafikten anlamıyorum yükselişmi düşüşmü
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim hocam. Sizin de emeğiniz çoktur. Bilmukabele, saygılar...
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende de var bir FM:) çok özel bir çalışmanın eseri:) bilahare paylaşacağım
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende onu çalışıyordum. Nihayet beklenen çalışma:) harika. Ellerine sağlık