Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Feştali ()Ben inanırım )
Katatess için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLem_09 ()Aynen ne günlerdi o günler @STokCu20 eksik ama :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Teşekkür ederim
ben denemiştim ama polemik olmasın diye bu sayfaya atmadım sanırım 14 ayar sayfasına attım
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Hey gidi günler hey :)
ÖzLem_09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLem_09 ()Röntgen hafif kalır emar olmuş bu renklisinden hem de :))
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Yaparız hocam ne demek
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hocam elinize sağlik önümüz de ki 3 senenin rönntgen var mı?
1BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Teşekkür ederim çok naziksiniz.
@johnny_bravo_ hocamla çalışıyoruz biz.
Sizde çalışarak grafik çizerek işin ucundan başlayabilirsiniz bence:)
mell5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pierlotti ()Kaç olur bi söylede herkes bilsin yıl sonu tahmininiz nedir ytd
2BeğenmedimŞikayet
mell5 ()size hayranım bilgi birikiminize sizin bilgilerinize nasıl sahip olabiliriz saygılar
0BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()Tebrik ediyorum eline sağlık süpersin :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Hocam bi 3 senelik röntgen daha alalım zahmet olmazsa hatta en fazla onsu merak ediyoruz pnömoniden şüpheleniyoruz zayıf duruyor
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Çift hane ise. İnanırım:))
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Söylesem inanmazsınız
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Tebrik ederim hocam peki ilerde beklediğiniz rakamlar neresi