Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Geçen birisi yıne 40 lara gıdıp yıne düşecek yıne dıp olucak ve o son dıp olup tekrar yükselişe geçivek dedi o da temmuz ortalarına denk gelır dedı onunla senın görüşlerin aynı gelıyor bana
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()acıkcası gidişata göre daha net tarih verebilirim ama 13-15 temmuz arası gibi gozukuyor.
15 gun coin icin cok buyuk bi sure aslında ama 3 farklı grafikde olasılık yani su an da aynen dusus olup 3. kucuk obo olsa da duble pump olsada o tarihlerde bi düşüş gozukuyor
Halımızduman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Büyük düşüş için tarihın 13 14 temmuz mu yani abi ortalama
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()acıkcası tepeden cok ben 3. canak icin tekrar cıkmasını ve 35000 lere kadaer cıkmasını bekliyorum oyle 40000 donemi artık yok yani dogalında yok ama 12-13 haziranda birileri
toplu alıma girdi 2. pump ı yaptı normal gidişatta 6000 ustu artık cok zor
neden dersen dip tavan arsı 5000$ lık bi al sat bantında mal alıp satıyorlar. Onceleri
bu oran 10000$ gibiydi şimdi 5000$ civarı.. bu deger giderek azalacak belki 1000$ lara inecek temmuz sonu ... yada dibi dahada asagı cekip bu bantı yine 5000$ tutacaklar.
14-15 gun icinde ciddi hareketler bekliyorum Hatta 2 ayrı grafigin olasılıgı 13-15 temmuz arasını verdi bana. 2 li obo sureleri aşırı satış ile aşırı dususler arası
22-23 gunluk bosluklar ..
Halımızduman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()O zmn once tepe yapmamız lazım değil mi abi 40 lara dogru