Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam bana göre onsların hepsi olumsuz görünüyor en azından şimdi
ö_yener için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()ben altın çıkacak gümüş düşecek demiyorum altın gümüş oranı birbirine göre durumlarını yazdım yani bazen altın gümüşe göre daha iyi olabilir demek istedim . gümüş ve altın onsta daha önce grafik attım bakabilirsiniz
surkac için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Üstad eline sağlık, şimdikk o çizgi destek çizgisimi obo boyun çizgisimi . P ütopiklik işte . )) ytd
Ben_Demiştim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
surkac ()abi bu ne demek oluyor? gümüş altına göre değer kaybedecek altın çıkacak ya da gümüş düşecek gibi bir çıkarım mı yapabiliyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
ö_yener ()teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Ben_Demiştim ()Kendi adıma söylersem ben emtialardan uzak duracağım uzun süre ve sterlin ve dolarda takılacağım. Çünkü altın/sterlin aylık grafiği sterlin lehine altın aleyhine sata geçti. Aylık grafiğin bir şey lehine al veya sata geçmesi aylarca devam devam edecek etkiye sahiptir.
Ha ne olur? Altın /sterlin paritesi önümüzdeki aylarda şu mavi çizgiye düşünce iş değişir. O zaman altın/dolar paritesinin durumuna göre yavaş yavaş giriş yapmayı düşünürüm.
0BeğenmedimŞikayet
ö_yener ()birde gümüşten altına geçerken; dolardan geçmekmi avantajlı yoksa tl den geçmekmi
0BeğenmedimŞikayet
ö_yener ()çok haklısınız... sizce altın lehine parite yüksekliği düşerkenmi olacak yoksa yükselirkenmi olacak... sadece tahmininizi soruyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Ben_Demiştim ()@ö_yener altın/gümüş paritesinin altın lehine yükselmesi illaki altın gümüşten daha fazla kazandıracak anlamı taşımaz hocam. Altın/gümüşten daha az kaybettirecek anlamına da gelebilir.
Sıkıntı şu ki emtiaların değer kaybetme dönemlerinde altın gümüşe göre daha yavaş değer kaybeder.
1BeğenmedimŞikayet
ö_yener ()üstad... altına geç demek bu... alım satım tavsiyesi vermediğinii biliyorum... sadece tfx te altın gümüş paritesi yok... ne yapmalı bunu için... usd ye geçip öylemi altın almalı, yoksa tl ye geçip ordanmı altın almalı... fark edermi