Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Butun param gramda yatirimdan ziyade birikim yapiyorum diyelim param oldukca gram alirim uzun vade sıkıntı yaratmıyor
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()O zman hocam gram yatırımı yapmıyorsunuz siz :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dostum onu bilsem ah fed le birlikte dugmeye basti birileri simdi alttan toplayıp hic ummadigin yerden yine mali kitleyecekler yani hulasa bu hareketler beni asar ve onsa asla guvenmem
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hocam ne demek istediğimi iyi anladınız. Temel ne yaptı da şuan ons düştü?
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Bugun cizdim ama atmadım hatta sana da soyledim ters flama var diye sebebi temel belirler dostum demek istedigim nedensiz sebebler
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Peki sebepleri ve dayanağı olmayan birşeye neden grafik falan çiziyorsunuz sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sebep mebep yok dostum Piyasayı sömürmek için uydurulmuş bir sistem aracıdır Ons!
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Buyur hocam sebepleri ile açıkla seni dinliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dostum ons böyle bir sey işte...
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Amin inşallah hocam
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Gün_olur__ömre_bedel Inşallah hep birlikte gülelim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_19 ()Onu unut bizde dostluk karsiliksizdiir :):)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hayırlsı abim bakalım artık :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dostum ne yalan söyleyim onsa hicbir zaman güvenmedim cok spekulatif finansal varlık resmen Piyasayı kokluyor en ufak olumsuzlukla yükseliyor en ufak olurdu gelişmede düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Ahah üstadım ons görecez buffolalar kaçmasın içine iyi bak bakiyim bir :=) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ons endişelendiriyor onda da ters flama var ama rsi ile fiyat dipleri arasında boğa uyuşmazlığı yani pozitif uyuşmazlık var bakalim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Bugun ve yarin dananin kuyruğu kopar ama endişelenme ve uzulme
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Göreceğiz:))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sagol. abim
Bjk42_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42_ ()Emeğine sağlık dostum
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Vay hocam eline sağlık flamayı yukarı kırar mı :)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()emegine saglık Hocam. gram nasıl gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sagol mustafa abey sen de olmasan beni kimsenin gördüğü yok:)) umulur ki sayin admin bir gün like verme yetkimi açarsa butun like ler sana:))
Mustafa_abi_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_19 ()Like verdik :):)