Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()İnşallah rica ederim...
ZeBuN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()İnşallah umudumuz o yönde, teşekkürler..
Dönence için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Aynen öyle dostum sonuna kadar haklısın
1BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Zaten spekülatif hareketle birden artması yerine sağlam yavaş yavaş küçük düzeltmelerle soluklana soluklana artması tercihimdir.. Sonuçta bu 100 metre koşusu değil maraton...
Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Chzden ağzı yanmış kişi al sat yaparmi sepeti yaptik chz dego shiba 6 ay kalsın arada ürün arttıririm ama çokta atraksiyona gerek yok samanlıkta iğne aramayada gerek yok hedefler belli
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Hocam bak şu gerçek eğer bir insan boğa da olduğunu düşünüyor ve hodl yatırımcısı ise al satçılardan daha fazla kazanır aslında.. Ama burda sağalm hodl yatırımcısı yok zaten o tür yatırımcının burda işi ne değil mi?
Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Ben cok güveniyorum chz ye , nasip artık:)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Yükümüz ağır bekliyoruz :)
1BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Söylenecek çok şey var ama zamanı gelince rica ederim...
mcimen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Eğer yüksek çıkışın olduğu sarı çizgilerde indikatörlerin yaptığı hareketi yaparsa bazılarını tatmin edecek fiyat durumuna gelebilir mesela chilizde alttan aldıklarım karda zaten ama ben asıl sene sonuna doğru takip edeceğim btc ile birlikte bu çıkışlar aha patladı tarzında değil(Günlük emada o sarı çizgi üzeri kapanışlar çoook önemli en az2-3 gün).. Fakat o sarı çizgiler arasındada chilizde kimse o patlamayı öngörmedi gören zaten milyonluk oldu... Analizlerim beni bağlar YTD...
ZeBuN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi btc yi iZleyeceğiz bundan sonra ve alex in anlaşmalarını hızlandırmasını beklicez:)
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Bu grafik bize ne anlatıyor :))