Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()İnanmayan
öz eleştiri yapabilir
Tememel=teknik
Dar ve geniş bant analizi
Sade teknikle olsaydı hepimizin evinde birer tane para sayma makinemiz olurdu:)))
Saygılarımızla daima
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()@Black01 fibo eklenmiştir.
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Al sat yerlerini yakalamak için. Ya tutarsa misali :)
Uzun vadede yükseliş enflasyon ve cari açık olduğu sürece devam edeceği belli zaten.
Judas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Judas ()Niye teknik analiz yapıyorsunuz o zaman :) İşin temeline girersek kurun düşmesi için sebep yok zaten
0BeğenmedimŞikayet
Black01 ()Bir de fibo geri çekilme eklerseniz tam olacak. Kritik yerlerdeyiz. Herkes şu an yükseliş bekliyor ama belli olmaz tekrar aşaği da salabilir. Sebebi de işte bu pullback.
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Bir kulp uydururuz,
Fakat fincan kulp değil :)
Tl paritelerinde en çok zarar edenler teknikçilerdir der @Mennan_usta saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Çok haklısınız. Bir şey olup bittikten sonra şundan dolayı şöyle oldu diyerek iş işten geçince uyarıyor. Genellikle dinlemem ama bazen dediklerinden etkilenip kafa karıştırıyor ve hoş olmuyor.
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
disci1980 ()Direk 9 üstü diyoruz yani.
0BeğenmedimŞikayet
Judas ()Kırarsa çanak da dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Beşiktaş35 ()Allaha şükür gönlü güzel dostum teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Selam nasılız:))
Beşiktaş35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Bana dediler ki; küçük bir miktar dolar almıştım Cuma günü. Pazartesi zararına sattım. Kimi dinliyorsanız dolar hakkında onunla görüşmeyin dediler. Öyle bir şey yok tabi tamamen benim kararım. Kimseyi zan altında bırakmam. Ancak size tavsiyem. Danışmanınızı değiştirin.
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()"yol" olacaktı
klavyede k ile l yanyanaymış.
Dün 8'lere kadar çekilme bekleyen yatırım danışmanım bugün 8.65 beklediğini söyledi. O yüzden her yol mübah
0BeğenmedimŞikayet
Beşiktaş35 ()Merhaba @NİLSUDE
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Teknikte her YOK mübahtır. Bunu anlamadım. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Yükselirse ayı tuzağı,
Düşerse retest deriz.
Teknikte her yok mübahtır :)
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Dolar döndü test etti. Üstüne atamazsa alım bekleyenleri mutlu eder sanki :)