Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz işiniz rast gitsin sağlığınız daim olsun bereketli kazançların olsun ALLAH Razı olsun İnşaALLAH
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşkler değerli dostlar @The_AVANOS eksik olmayın, hayırlı günler..
Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Hocam size de babanıza da şifalar sağlıklı çmür versin mevlam tekrar geçmiş olsun
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sağolasın eksik olmayasın size de çok geçmiş olsun Halil İbrahim, Allah razı olsun kardeşim..
lord_of_the_attack için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Şifalar diliyorum ustam sağlıklı günler nasip etsin mevlam.
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli kardeşim hayırlı günler bereketli, bol kazançlar size de kolay gelsin..
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Allah şifa versin ibrahim Allah yokluklarını aratmasın baba yoksunluğu zor. Değerlerini bilmek lazım. @lord_of_the_attack
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rabbim tüm sevdiklerimizi, ailemizi, çoluk çocuğumuzu bizlere bağışlasın Vedat, Annenin, babanın hakkı hiçbir ödenmez.. Peygamber boşuna dememiş ki zaten, Cennet annelerin ayağı altindadir diye..
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Sağolun ustam tesekkurler
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Elinize sağlık hayırlı günler kolay gelsin
2BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Allah birbirinize bağışlasın sizi, uzun ömür versin Rabbim. Anne Babanın ayağının altı öpülür
1BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Çok geçmiş olsun hocam tekrardan acil şifalar olsun
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşkler değerli kardeşim, Rabbimizin verdiği en büyük nimetlerinden olan SAĞLIK ve hiç kimseyi sağlığından etmesin.. Rabbimize ne kadar şükür etsek az bile gelir.. Rabbim tüm hastalara şifalar vermesi dileğiyle inşaAllah..
ata39 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ata39 ()Çok geçmiş olsun. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Allah derdi verdiği gibi şifayı da verecektir. Sabır ve kudret diliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli kardeşim, çok tşk ederim, iyi dilekleriniz ve temennileriniz için, Rabbim sevdiklerimizin yanından ayırmasın dileğiyle..
baskatip35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rabbim Şafii isminin tecellisiyle şifalar versin tüm hasta kullarına İnşaAllah.. Benim baba da hala düzelmedi haftada 3 gün diyalize giriyor.. 2020 ve sonu bize hiç yaramadı iyi gelmedi ama yine de şükürler olsun diyelim bugünümüze..
2BeğenmedimŞikayet
baskatip35 ()Günaydın hocam. Emeğinize sağlık. Allah acil şifalar versin, inşallah toparlarsiniz en kısa sürede.
2BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()İyi olmanıza sevindim babam da iyi şimdi ben yanında bir süre kaldım takılan cihaz ile yürümeye başladı yatalak değil şuan evin içinde istediği gibi hareket edebiliyor. Cihaz beyinde toplanan suyu beyinden alıyor baş donmesini minimize ediyor
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim Halil İbrahim ağrılar ve sancılar arada tetikliyor olsa da ilaçlar var onları kullanıyorum.. Hasarlar kaldı o da zamanla geçecek Allah'ın izniyle çok tşkler kardeşim.. Sen nasılsın geçmiş olsun baban rahatsizdi sanırım en son öyle okumuştum yorumlarda? ..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın Zeynep hanım tşkler, bol kazançlar hayırlı günler..
Zeynep_23 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Hocam günaydın nasıl oldunuz agri sizi hala var mı? Gündelik hayatta rahatsızlık veriyor mu hala
1BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Günaydın hocam emeğinize sağlık.