Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
-1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Buraya yazmamışşınız ama manzara neredeyse 2008 in aynısı, ve kırılım malesef aşağı yönlü.
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Emeğine sağlık ustamm.
1BeğenmedimŞikayet
YEPYENİ ()Geçen gün hayalimde çizmiştim bu grafiği ustam
1 yıl içinde görceğimize inanıyorum
1BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()28 üstü kırmak haftalarını aldı. Umarım bu hafta kırıp geçer de yolu açılır.
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()2011 den gelen düşen trendi gelecek hafta kapanışı 28.00 üstü oluyorsa kırıyor inşallah.
YTD
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Perşembe ve cuma günü buna niyetlendi. Önümüzdeki hafta niyetini gerçekleştirir inşallah:) YTD
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()hafta kapanışı 28.00 üstü olursa eyi olur. :)
YTD
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Önümüzdeki hafta ne olur üstat:)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Grafikten görüldüğü gibi burada hem flama hem bayrak var. :)
YTD
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bu 26.278 de ne kadar ısrarcı olduğumuzu bilen bilir. Söyleye söyleye getirmiştik. :)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Sağol Dostum :)
Amacımız py (para babaları) spekülatör ve manipülatörlere karşı ky nin yanında yer almak. spek savarız biz. :D
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Her zaman diliminde bakmak gerekir. 5 dakikalıktan aylığa kadar :)
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()24 dolarda iken 25.0280 üstünde tutunalım dedik. Sonra 26.278 geliyor dedik. Sonra 26.636 dedik. Sonra 27.98 dedik sonra 28.33 dedik. Hepsi geldi. Hiç boş geçmedik. Hep trendeydik. Sırada 29.49 var inşallah. :)
Ama kimseye al sat demeyiz.
YTD
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Elinize sağlık üstadım. Burdan anladığım terste olan arkadaşların zarar kes yapmamaları sanırım. Ytd. Olaraktan
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()@USTAMM grafiklere haftalık mi baksak. Çok sevdim ben bu grafiği. Ellerinize sağlık. Saygılarımla.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Ustam Elinize sağlık güzel çalışma ve paylaşım için teşekkür ederiz sağolasın sitenin farklı sayfalarında farklı yatırım araçlarına paylaşım yapıyorsun ALLAH Razı olsun yatırımcılara rehber olsun eyvALLAH Ustam Hocam
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Fatih kardaşım
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Allah her daim iyilik versin sana güzel kalpli insan çok iyi olmak zordur herkes çok iyi olamaz senin yerin burada farklı unutma :)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Emeğine eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Hocam TL'de bekleyenler için önerileriniz nelerdir kesinlikle yanlış anlamayın olasılık olarak beklentilerinizi soruyorum
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Evet sıklığı ve şiddeti azalarak geçmesi beklenir.
Allaha şükür iyiyim ben de. :)
Nazende00 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Teşekkür ederim ustamm Rabbime binlerce kez şükürler olsun geçti aynen söylediğin gibi ara ara tekrarladı ama artık iyiyim 2 aydır baş dönmesi yok çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için düşündüğün için :) sen nasılsın?
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Sagol. Nasılsın? Vertigo geçti, değil mi?
Nazende00 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Ellerine sağlık ustamm