Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:31:14
EUR 35.9598 05:31:14
USD 34.5492 05:31:14
ALTIN ONS $2717.4500 05:31:14

Grafiği gönderen: CoDeX©

EOS/USDT binance grafiğine ve genel görünüme bakıldığında şuan haftalık görünümde 5.50$ seviyesinde en az 2 haftalık kapanışlar yapması gerekir ki kaldığı yerden ve son test edilen seviyelere doğru adım adım gitmesi olsun..

Günlük grafikte ise şuan 200 günlük MA seviyesi 4.70$ seviyesinde en önemli desteklerden birisi ve altta bollinger altdesteği ise 4.50$ civarı seviyelerinde olduğu bu seviye 3 gün önce btc 'nin de 31.025$'a salınım yaptığında test edilmiş olduğudur.. 5.50$ seviyesinde kapanışlar yaptığı takdirde adım adım günlükte ki en önemli direnc seviyeleri 5.83$-6.18$-7.15$'a denk gelen HO'lardir.. 5.83$'in üstünde kapanışlar yapması durumunda ise adım adım 27 Mayıs'ta ki seviyesine gitmesi sözkonusu olacaktır.. EOS 4.50$ seviyesinde tutunamazsa şayet, en düşük 4.20$-4$ ve en düşük son zamanlarda test edilen 3.5710$ seviyesine düşüş riskini uzatması şeklinde olacaktır..

4 saatlik görünümde şuan ki grafikte de güncel olarak 27 Mayıs'ta ki tepesi 7.6685$ seviyesinden beri düşen trendin içinde olduğu ve 5.08$ civarı MA20'nin üstünde 2 kere 4 saatlik kapanış onayı alması halinde adım adım grafikte de gözüken 50-100-200 SMA HO'larina gitmesi sözkonusu olacak ve tepe bölgesi ve dik4gen içine aldığım 6.70$-6.76$ civarı seviyesinin üstünde kapanışlar 7.6685$'a gitmesini kolaylaştıracak olmasıdır.. BTC DOMİNANSİNİN yükselişi altkoinleri de etkileyen bir durum olduğunu da az çok bilmeniz gereken hususlardır.. Grafikteki FiB seviyeleri ve HO'lar BTC'nin gidişatına göre takip edilmesi önemlidir.. EOS biraz sabredilmesi gereken bir koin olduğunu da bilelim..

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Vural27 ()

Çok teşekkürler emeğiniz için

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

MATİC şuanda 1-4 saatlik görünümde negatif görünümde olduğu ve günlükte şuan önemli destek 1.29$ seviyesinin altında gün kapanışlari yapması durumunda 1.15$-0.82$ en önemli destek seviyelerine düşmesi olacak şuan BTC. DOMİNANS günlük görünümde pozitif ve şuan önemli direnç noktasında % 45 seviyesinde ki gün kapanişlari altları ve MATİC'i olumsuz etkilemesi özellikle aşağı salinimlarinda altlarin daha da çok ezileceği ve düşüşlerin biraz daha sert olma durumunu ortaya çıkartıyor.. BTC'nin yatay konuma gecmesi altlar için olumlu/pozitif olacak yoksa altkoinler BTC. DOMİNANS karsisind biraz vahim durumdalar diyebilirim..

Vural27 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vural27 ()

Matic ile ilgili yorumunuz nedır hocam

1BeğenmedimŞikayet

Tyler_Reaake ()

Eline saglık hocam begendim ve takipteyim bekleyecegiz yüklü girdik

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum