Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Hayırlı Çalışmalar Halil hocam.
Dolar Grafik ve yorumlarniz için teşekkürler. Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()8.57 yi geçmemeli diyebiliriz.3 dalgalı bu kısa yükseliş bu seviye altında tamamlanmalı. Eger 8.57 yi geçerse buradaki sayım ve beklenti iptal olur.
@gold52 3dalgalı yükelişten sonra aagı 5 dalgalı düşüşü takip edip nerede sonlanacagına bakacagızçŞimdiden kaça tekabül eder tahmin etmek zor. En azından 3 lü yükseliş bir tamamlansın.
feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gold52 ()hocam 8.57 gecemezse 8 22 mi gelir
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Bir an 8.15 dedik gelirmi diye millet erkenden yüklendi
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Yalnış kişiye yazdın arkadaşım
gold52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Yani önceki zirveye gelemeden yeniden bir düşüş göreceğiz?
0BeğenmedimŞikayet
gold52 ()857 gecemezse kapanisa kadar 8.22 gelcek diyon dogrumu anlamisim
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()8 30 gibi 3n son 250 kaptim 1500 e yakin aldik iki gunde dolar daha var tl 8 22 yaprmi diye bekledim de olmadi pazrtesi belli olur bi tur daha dustu dustu dusmedi adios dolar
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()vaktim olsa daha detaylı anlatmaya çalışırdım.
Sezerw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Yüklü giren güzel ekmek yiyecek dostum
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()böyle şeyler çok normaldir :)hep yükslelecek degi ya :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LastWarriors57 ()tamamdır sağolun
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()zigzagda kural şudur
5 li düşüş dalgası sonrası yukarı 3 dalgalı bir çıkış yapar ve bu dalga 0.618 i geçemez.
3 dalgalı yükselişi takip eelim.
LastWarriors57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Dolar iki saate verdiginj aliyor baskan su ise bak
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler Halil abi
0BeğenmedimŞikayet
LastWarriors57 ()zigzagın zirvesinde satmak mı lazım
1BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Taktir ediyorum sizi grafiği paylaşıp anlamayanlar icinde açıklama yazmanız çok güzel.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()8.56 i test edebilir etse iyi olur lakin nalet ons can sıkıyor