Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Ben teskkur ederim düşerse o seviyeye biraz alırım
Bir ara 488 e düştü almadigima pişmanım kardeşim
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()488 495 arası iyi gibi ytd
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Merhaba, alım için bekliyorum. Biraz gevşeme olursa alım için hangi seviyeyi bekleyeyim. Teşekkür ederim. Ytd
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()487 görmüş en düşük, 1 2 lirayı beklemek aslında %0,5 demek alım için bekliyen alabilirdi orta uzun vadeciler için
malikkarasu46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
malikkarasu46 ()488 den döndü 485 bekliyordum bende alamadım gitti .s
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()neden 10 15 lira fazladan alsan nolurki :) düşüş trendinde almakdansa yükseliş trendinde almak daha mantıklı degilmi :)
Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()garan var bende 8,30 dan 6,60 kadar toplamışdım bir kaç kez bunun analizlerinide paylaşmışdım..
Fatma71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Döndüyse artık yandık biz :))
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()o kadar kısa vade falcılıga girer :) en dip 485 dönmesin bekliyordum 486 dan döndü sanırım
Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatma71 ()Hocam hangi hisseyi alfiniz
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Hocam ben ve bazı arkadaşlar tldeyiz alim için ayın 13ünü beklememiz dha doğrumudur biraz çekilme olurmu sizce
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()@Altınkıız @ers16 bu analizim geçerlidir hala..
3BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()alt yorumdaki grafik hala geçerli yeni birsey söylemeye gerek yok.. 484 bölgesi önemli dir muhtemel dönüş seviyesi olabilir olaki burasıda onsdan kaynaklı kırılırsa bu sefer 467 yolu açılır ama şimdiden bunu konuşmaya gerek yok.. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Hoşbulduk dostum
Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlı06 ()h. g dostum
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler hocam saygılar
3BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()@Sosa ve aleyküm selam başlıkda olan 2 hafta önceki beklentim devam ediyor.485 bölgesi aşagıya kırılmam şartıyla ! 485 bölgesinin altında 465/470 bölgesi gündeme gelir ama şuanda böyle bir durum yok.. YTD
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Hocam yine beni yanıltmadınız nokta atışı tespit tebrikler
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()@Yeşilll22 beklentim bu yönde şuanda..
0BeğenmedimŞikayet
Flamingooo ()Hayirlısi hocam bereketli kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hisse pozisyonumda kalmayı tercih ettim. altın için ayırdıgım nakiti daha cazip olan hisseye aktardım.
Flamingooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flamingooo ()Hocam. elinize sağlık. aldınız mı gram
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeginize sağlık teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Emeğine sağlık teşekkürler