Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
21erc06 ()Bu sizden alışı işe sizin işinize gelir
Pashazadee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Konu hakkında @Ademcan hocamızdan yardım alabiliriz rica edelim birde o baksın :)
Turkman için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Turkman ()Siz alış mantığı ile düşünüyorsunuz birde satış olarak düşünün sizin gümüşünüz daha az mı dolar etsin.
0BeğenmedimŞikayet
Pashazadee ()Sorunu şöyle izah ediyim bana özel bir kur varsa onun banka kurundan daha düşük olması gerekiyor dikkat edersiniz banka kuru dahada düşük yani bu işte bir terslik var
Gümüş7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Gümüş verip, dolar alırken gördüğün rakam değilmi?
Gümüş7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Bu rakamdan anladığım, banka senden 88xx değil 89xx ten alıyor sorun yok yani
0BeğenmedimŞikayet
Pashazadee ()Entrasan gerçektekten :)
Kuvarss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuvarss ()Katılıyorum :) aynı durum bende de var
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Aa sahi niye öyle olmuş :))) bana ozel kur vermeyin diyin bari
0BeğenmedimŞikayet
Pashazadee ()Evet ama banka kuru ile özel kur yer değiştirse daha iyi olacak sanki :)
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Iyi fena degil. ons 27,70/31,10=0.8906 olması lazım zaten şuanda