Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Bakin dun attığım grafik bu
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Bak bak bu grafige bak az feyiz al. Goruyor musun grafik ne diyor okuyabiliyor musun ?
1BeğenmedimŞikayet
Arsinoe ()Düşmeden önce neredeydiniz? İlk defa görüyorum sizi madem düşmeden önce uyarınız yapsaydınız. Düşerken düşecek çıkarken çıkacak demek kolay
Esfandiari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esfandiari ()Ben grafiğe göre yorum yapıyorum 2013 2017 2021 grafiğini incelediğinde btc nin ben düşüyorum dediğini kendinizde görebilirsiniz, benim dediklerimi süzgeçinizden geçirin ona göre yola çıkın unutmayın.
Onur2288 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esfandiari ()Bereketli olsun.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur2288 ()hocam gecte olsa zarar kes yaptım inş dedikleriniz gelir ya
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()tsk hocam bakalim etheriumla bnb emir girdim ama nasip
1BeğenmedimŞikayet
Esfandiari ()30 bin dolara emir verebilirsin, sonra 27 son durak 24 şuan gidişat bu yönde şuan için. marketmaker oralara indiririmi ama bilemem bütçene göre kendine hedef çizebilirsin.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tldeyim hocam sorun şu ben 4defa zararina sattim panikle aldim sattim vs. simdi elimdeki para yariyariya kaldi benim zararimi cikarmam lazim heran igne atip topluycak korkusu kaldi:)
0BeğenmedimŞikayet
Esfandiari ()Tl deysen arkana yaslan çayını yudumla düşüşü izle bu kadar. Belki 1 hafta olur belki 2 günde 29 gelir.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()tsk derim hocam peki zamanlamasi varmi bu formasyonun nesazaman okicak zaten kapanisda olumsuzdu sanirim.
0BeğenmedimŞikayet
Esfandiari ()3 basamak ayı formasyonu var, 29 binler gelmeden dönmez.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()bekliyorum hocam 10 gundur bekliyorum korkudan alsat yapamadim psikolojik olarak surekli terse kaldigim icin.
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Alma bekle yonu belli olsun bi buradan alacağına 37.000 den al ama yonun belli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()anladim tsk ederim aslinda msj basliginda yaziyor yıllık grafik ama alim icin cok arada kaldim.
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Gunluk bakıyoruz bir mumun oluşması bazan 4 5 gun bazan ise 1 gun alabiliyor. Elimdeki grafik yil bazlı günlük bir grafik ve geriye dönük 3 yılın verilerini dikkate alarak mumlar netlik kazanır. Saatlik bazda takip ettiğiniz grafik buyuk resmi görmenizi engeller
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Merhaba yesil mumu gunlukdemi beklememeiz gerekir saatlikmi 4saat yeterlimi