Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()Evet gittim geçtim bende Yıldızım yok paylaşamıyorum Aliabininkini paylaştım
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çalıkuşu ()AliAbi konuştum müşteri temsilcisiyle en az 200bin olması lazım sizin kadar özel kurlu olmaya bütcem yetmiyor :)
AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()çok karla satacağın zaman makası açıyorlar
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Gayet güzel kur makasları, özellikle yağ/usd
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()@vatansever1 sizede öneririm bu kurları
Ben gittim yaptım bugün şartalarını yazdım profilimdeki paylaşımlardan takip edebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()Allah razı olsun paylaştın bugün gidip sorup geçtim kurtuldum. finansbanktan
Marşları merak edenler alt yorum @AliAbi
Den takip edebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Bahoz21 ()Tsk ederim
mertşkr24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mertşkr24 ()Konuşursun bankada
Bahoz21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahoz21 ()Bende 65 var veririler mi
mertşkr24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mertşkr24 ()100 bin üzeri
0BeğenmedimŞikayet
Bahoz21 ()Hesapta ne kadar para olmadi gerekiyor
1BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Hiç farketmez. Hocam bir tık kadar uzakta. Hesabı açtığınız şubeyi gündüz arayın. Müşteri temsilcisinin dahili numarasını isteyin. Ya da ulaşamaz iseniz müşteri hizmetlerini arayın şube müşteri temsilci dahili numarasını isteyin. Ben bu yolla ulaştım.
Çalıkuşu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çalıkuşu ()Cok uzakdayım tanımıyorum bile telefonla olurmuki
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Dediğim gibi kardeş İletişim. Gerekirse temsilcinin özel numarasına ulaşmaya çalış.
Muratbjk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muratbjk ()Senin kuvet turk makas iyimis bu makas nasil yaptirdin ben vardi kuvet okadar vermedi kuvet ciktim sen nasil oyle gaptirdin
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Müşteri temsilcinle iletişimi kuvvetlendir.
Çalıkuşu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çalıkuşu ()Çok güzelmiş sizin özel kur bendekide sòzde özel ama sizin kadar özel deyilmiş :(
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Özel kur. Sizde müşteri temsilcinizle görüşün. Düşürün.
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Önemli değil kardeşim
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Çok teşekkürler Ali abi bana lazımdı ekran görüntüsü
0BeğenmedimŞikayet
Bahoz21 ()Niye sizde makas bu kadar az