Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()sanki gelicek hocam etherium icin tetikdeyim hatami ediyorum 10gundur tlf elime yapisti.
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Her senaryoya hazir olmak lazim. olur da o ihtimal dahilinde olan diplere degerse ne almak lazim hocam acaba. En hizli tepki hangilerunden gelebilir varmi tahmininiz hocam
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Orda bir destek yok tepki gelmeyebilir...
Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
S_Ç_yldrm ()Valla kendimi korku ve aksiyon dolu bi filmde gibi hissedyorum şuan :)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()aman aman:( peki hocam diyelim hepsi oldu tetiklendi bu böyle 1gunde gelirmi daha dogrusu 4 saatte aslında panik satisi vs. olur ama kural anlaminda yada tamamlamasj gereken mum anlaminda soruyorum özur dilerim sorularim sacmami ama ben ogrenmeye anlamaya calisiyorum aslinda rakama takilmiyorum ben sistemi anlamaya cakisiyorum ve formasyonlari mumlari okusumlari not aliyorum kendimce
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()33.5 den tepkı gelır degılmı. kısada al sat için
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()O ters flama ucgen hedefı ve gunluk de ilerliyor. Öyle hemen pat pat diye gelmez.
S_Ç_yldrm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
S_Ç_yldrm ()Vuuu 17k:((
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Obo tobo affetmez dostum
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Maalesef yok
Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Rica ederim kardeşim. Bu obo ve yükseliş kanalı zaten ters flama ucgenının ıcınde gerçekleşiyor hepsi.. flama formasyonu büyük resimde ve günlük de baktıgımız formasyon. Bu Obo çalışır da düşüşleri tetiklerse eğer o ucgen de aşağı kırılır. Bende ki ilk hedef 17k..
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()tamamdir hocam cvp verdiginiz icin tsk ederim son soru ters bayrak formasyonu yokmu peki buda ayri bir formasyon sanirim ama 19.000 bahsediliyor unutayimmi bunu bu sonraki ihtimalmi? tsk.
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Btc 33.5 oluesa eth kac olur? öyle bır hesap kıtap yok degıl mi
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Obo çalışacak sanırım toprağım
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Evet değmeli sen 33400 olarak gör rakamı.
İnsanoğluyuz şaşar beşeriz
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Gördüm hocam 33.378 hedefi ben kırılım olursa mutlaka degmelimi rakama onu merak ettim.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Obo ve tobo hedefi baş ın boyu kadardır.
Obo düşüş tobo yükseliştir.
Formasyon çalışırsa baş hizası kadar sağ omuzun bitişinden sonra hareket eder. Attığım grafik de hedefi var. Obo hedefi tamamlanana kadar alım yapılmamalıdır. Obo biter ve sakinleşme görülürse duruma göre alım yapılır.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam simdi bana yardim hemde arkadaşlarımızda belki merak eder obodaki dip rakama mutlaka degmelimi? Birde obo calisti baktik iniyor düsuyor alim yapmamakmi gerekli ? Dahada dusecek anlaminami geliyor? tskm
0BeğenmedimŞikayet
S_Ç_yldrm ()Lütfen bize burdan yazın hocam hızlı bi düşüş olursa nakite gecelim hemen
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Anladım hocam. Teşekkürler doğu hocam. Bise rehber olmanız çok güzel.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sağ omuz tamamlanmış gözüküyor. Çalışıp çalışmadığını 2 tane 4 saatlik mum da anlarız az çok..
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Hocam OBOnun çalışmadığını 23 kapanışı 36500 üstünde mi olmalı?