Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Trend yonu asagi halen maalesef yönünü yukari kıramadı. Ben gun gun mum takibi yaparim. Benkm grafigim aşağıda şurası gelecek ya da yukarıda şurası gelecek demez. Sadece yon değişikliklerini tespit etmeme yardımcı olur. Bu yüzden su anda yukselis trendine girmediği bilgisini verebilirim ve su anda alim yapma uyarısında bulunabilirim.
Mrvv27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mrvv27 ()Teşekkür ederim. Peki daha aşagılara mı gidecek btc var mı böyle Bi izlenim grafiğinşzde
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Unutacaksin bir süre yapacak bir sey yok cok gec su an müdahale için. Ons ve dolar gibi 2 ayagi olsa parite yap derdim ama maalesef bu tür sanal paralarda tek yönlü takip mevcut bu yüzden yukselis trendine girmesini bekleyin. Sabirla.
Mrvv27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mrvv27 ()Yatırım içinde bulunanlar peki hocam nasıl bir yol izlemeli mebla çok değil ama %50 zarar var mesela
1BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Eyvallah usta sagolasin olumlu düşüncelerinden dolayı
muyavuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muyavuz ()Başarılar kardeşim ben sizi bu konuda
Gayet başarılı buluyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Eyvallah @Deco sen ayrısın:)
Deco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deco ()Abdullah kardeşim Herkes derken Deco kardeşini katma bu kategoriye hakaret sayarım şahsima. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Islemez mi abi ya burda herkes beni hafife aliyor ama ben gayet memnunum grafigimden tekniginden
0BeğenmedimŞikayet
muyavuz ()Bir Ramazan gecesi gitmiştin galiba
Dönmen iyi olmuş, Yeşil mum yöntemin tıkır tıkır işliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Aynen abdulahb_18
0BeğenmedimŞikayet
muyavuz ()Kardeşim önceki nickin "Abdullah" mıydı senin
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Koyu yeşil renkte mum yapmadan bitcoine yatirim yapmayın.
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Bitcoinin yükselmesi için koyu yeşil renkte mum sart yonu asagi diye uyarıyoruz almayın yon belli olmadan.
0BeğenmedimŞikayet
Deco ()Daha iki gün önce atılmış grafik 39 larda iken sonuç tabelada 36, :) Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Grafik ortada @Deco
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Arkadaslar bitcoinde alim yapacak olanlar günlük yukselislere aldanmasinlar maalesef bu grafikteki durum halen geçerlidir
Bitcoin dusus surecinde yonu yukari çevirmeden alim yapmayınız.