Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Istanbul___34 ()Herkese iyi geceler, uzun bir aradan sonra merhaba,
Beni hatırlayanlar hatırlar. Sene başında teknik analiz paylaşımları yapacağım demiştim ve yapmaya başlamıştım, güzel de gidiyorduk karlar ile kapatarak ilerliyorduk long ve short yönlerinde. Ancak zor bir dönemden geçtim mart nisan aylarında ve paylaşımda bulunamadım. Şimdi tekrar aranızdayım. Bu dönemde kendim de çok fazla analiz yapıp işlem açamadım ama şimdi tekrar mesaimi finansal piyasalara vereceğim. Aynı zamanda k ripto piyasasına da girdim. Y outubeda eğitim analiz ve sohbet amaçlı bir hesap açtım ve videolar çekip yayınlar açacağım ama sizlerin de fikrini almak istiyorum, ders şeklinde bir şeyler mi olsa daha iyi yoksa direkt analizler mi olsa daha iyi. Konsept konusunda taleplerinizi duymak isterim. Aslında ders içerikli anlatmak isterim formasyon indikatör fibonacci vs. ama o kadar çok video var ki amerikayı tekrar keşfetmek pek mantıklı da gelmiyor. Daha çok analiz, iyi niyet, uyarı, kültürel yaklaşımlar, stratejiler gibi yön verici konularda çekmeyi düşünüyorum yayınları videoları. Taleplerinizi mesajıma alıntı yaparak lütfen iletin. Ayrıca kanalın ismini ve maili burada vermek yasak mı bilmiyorum eğer yasak değilse veririm.
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Trend çizgisine kadar inmek mi isteyecek yoksa düzeltme mi yapacak takip edip izlicez insallah düzeltme hareketidir.
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Iyi yapdin bende altın gümüş aldım durum i degil
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Maalesef 1907 seviyesinde sinyali aldim burda söyledim hatta altınları bozup dolara geçtiğimi de yazdım umarım uyarısı görenler olmuştur.
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Evet bu ons düşecek gibi duruyor