Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 11:10:20
EUR 36.3054 11:10:20
USD 34.5594 11:10:20
ALTIN ONS $2695.7500 11:10:20

Konu: üçü bir arada onslar ve rasyo ytd

⭐⭐Murat5635 ()
Gram Altın

Gerekli notlar grafik içlerinde mevcut bu olacak diye değil rakamların takibi amacı ile
paylaşılmıştır cuma piyasanın beklediği veriler öncesi her ihtimali değerlendirip gözden kaçırmamak adını umarım kafamı fazla karıştırmıyorumdur çünkü bu rakamların benim için pek
önemi yok kısa vadeli düşünen arkadaşlar için paylaşıyorum sadece

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Allah razı olsun
Emeğine sağlık
Bu grafikler takibimde olacak üstad
İyi ki varsın

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İbrahim_4546 ()

Emeğine sağlık kardeşim

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Arkadaşlar atılan grafikler takip edilmesi için paylaşıyor 1 saat sonra tedavülden kalkmıyor hiç bir grafik simdi ons altin alta gitmek icin dünkü verileri üste gitmek için bugünkü verileri bahane etti ons grafiğinde 1897 ye denk gelen destek artık direnç oldu orayı geçmediği sürece bu veri kaynaklı anlık yükseliş olarak kalır gecerse alicıların rüzgarını arkasına alir yoksa alta gitmesi için bir bahane aranır ,
Bir iki aydır aynı şeyi tekrar ediyorum bunlar anlık hareketler günlük git geller ya her harekette yüreğinizi ağzınıza alin ya belirlediğiniz hedeflere odaklanın ya da ne var ne yok satın paranızı sayın ytd :)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Neyse sayfanın ustaları geri döndüğüne göre bana müsade
Herkes demiştir kesin yine bilmiştir

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

sağol hocam seninde emeğine sağlı
aynı rakamlara gelip duruyoruz umarım doğru yolu buluruz :)

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Hocam. Çok güzel yakalamışsınız elinize emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

@ASRN hocam 1896 yı alta kırdı retest etti yukarı atamadı

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Senden benden olmaz kardeşim kadrolulari var

TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Biz her türlü şiş yeriz kardeşim acelemiz yok :)

Sosa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Serdengeçti34 ()

Eyvallah iyi geceler

0BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

Yalnız abi çok düşüş olursa tabldot yeriz demedi deme:)))

1BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

tabi tabi o konuda hemfikiriz, silkelemeden oyle yedirmezler,

ben selaleci olma konusunda adayim, uygun gorulurse hemen baslayabilirim:))

1BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

Teşekkürler abi hepsini inceledim

2BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Gümüş ons 38 rasyo 56
Sonrasinda 49 ve 50 doğrudur kardeşim
Ama bu kadar rahat götürmezler bir silkeleme daha yaparlar diye düşünüyorum dediğim gibi hedef odaklı devam bunlar kısa vade uyarılar nacizane bu site ne zamandır selaleci görmediyse sorun var demektir :)
@Serdengeçti34 Sağol toprak

TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TheNeWYoRKeR ()

ellerine saglk murat kardesim, hayraninim biliyorsun:))

rasyo beklentim 50'dir, buralarda bir rasyoyu konjonkturel olarak gorebilecegimizi hic sanmiyorum ama olasilik dahilinde midir, aynen oyledir kardesim:)) like!

0BeğenmedimŞikayet

Serdengeçti34 ()

Eline saglik

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum