Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Teşekkürler
_frida__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()500 bin rakamı mı okudunuz siz orada
Safakbey54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Çok enteresan. Dalga geçer gibi..
Safakbey54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H6983J ()En güvenli banka hangisi?
Kayseri_erciyes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Safakbey54 ()500 binin hesabini mi verecez :)
0BeğenmedimŞikayet
_frida__ ()Size yazdım ama sayfada çıkmadı, profilime ekledim, lütfen arkadaşınıza iletin.
0BeğenmedimŞikayet
dolarmıdolmazmı ()Btc teknik desteğe sorsun. Böyle bir yazı geldi diye bakalım ne diyecekler
AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Sanal mafyamı bunlar ben anlamadım. Eee sonrası nolacak
AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Ben de görmedim.
Shn1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Bu benim değil. Bir arkadaş paylaştı. Ama ben şaka sandım ilk başta.
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Bu ne ya ? Böyle saçma birşey görmedim
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Şaka galiba.
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Şakamı bu ? Hayırdır ya
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Gerçekten çok garip..
OptimumPro için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Çok garip... bu ne yahu...
0BeğenmedimŞikayet
AliAbi ()Şaka galiba...
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()uuufff yandık desene, kara para, toz, insan ticareti, silaah kaçakçılığı gibi yollardan temin ettim de geç :)) ne yapcaklar bakalım..
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Aynı şey değil. Hükümet dışardan gelecek paranın kaynağını sormuyor. Yerlinin nerden kazandığını sorması gayet normal.
OptimumPro için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()500k parayı btcturk hesabiniza attığınız da mi böyle birşey istediler ve para hesabiniza geçmedi mi ? Parça parça atmayı denediniz mi peki yine aynı şekilde uyarı alıyor musunuz? Parayı nerden buldunuz sorusu saçma olmus çalıştım kazandım neden ispatlamak zorundasınız o kısmı anlamadım. Başkasının başına gelen varsa yardimci olacaklardır hcam size.
0BeğenmedimŞikayet
OptimumPro ()Hükümet bile varlık barışı çıkarıyor. Garip.
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf3549 ()Dün bilgileriniz çalınmaya çalışıyor diye bilgi gelmişti
böyle bişey gelmedi bana
0BeğenmedimŞikayet
Kayseri_erciyes ()Öncelikle hesabı güvenli bir bankaya taşımanı tavsiye ederim
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()Bitcoin islerinden gelme bi paraysa ordan takip de de olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Kayseri_erciyes ()Öncelikle hesabı güvenli bir bankaya taşımanı tavsiye ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kayseri_erciyes ()Maliye denetlemesine takılmış olabilirsin yada dolandırıcılık olayına dikkat et dostum