Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Büyük resimden aylık grafikten başlayarak en küçüğü 5 dakikaliga kadar büyükten küçüğe giderek fiyat hareketini inceliyoruz oluşumlara indik. Osi. Sinyallerine bakıyoruz yapabileceği fiyat hareketini bulmaya çalışıyoruz
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Teşekkür ederim hocam ben sizin grafiklerinizi ve bazı hocaların grafiklerini örnek alarak tekrar ediyorum ve daha iyi öğreniyorum o zaman (resimlerinizi çizemiyorum orası ayrı ama hayranlıkla izliyorum) ikili tepede rsi uyumsuzluk göstererek ilk teyidi oradan alıyorum ben ve sonraki takipler.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Edihan hocam bir örnek henüz formasyon belirmiş
Çalışacak mi calismayacak mi çalışması için 1887 kırılımı izleyecez gibi
Formasyon takiplerinde olusabilirligini belirledikten sonra formasyonun diğer adımlarını takip ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()1887 rakamını takip ediyoruz tepki mı verecek kırılacak mı
0BeğenmedimŞikayet
gold52 ()dususe gecince hepsi calisir cikisa gecmeye baslayinca biseyler oluyor
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bu senaryo "çalışabilirim" diyor
1BeğenmedimŞikayet
lisan07 ()Teşekkür ederiz hocam, bekleyiş devam, hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler ederim hocam kur değiştikçe rakamlar değişir saygılar sunarım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet hocam Dolar TL 8.43 önemli altında kapanış yapmadıkça Gr icin problem olmaz
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler hocam 1855 kadar geri çekilme olursa bu kurdan gram 505 dogrumudur