Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0572 09:29:53
EUR 36.3355 09:29:53
USD 34.3464 09:29:53
ALTIN ONS $2557.8050 09:29:53

Konu: btcusd

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

:)tsk hocam takip edicem sizi şimdi elimdeki parayı bekletiyorum bazen alsata yelteniyorum çok beceremiyorum zaten . Ben sıkı takip edicem sizi nasipdede varsa kazanırım.

bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

1 btc almak zorunda değilsinki:)1 btc kim alıyor zaten, herkeste çoğunlukta ufak miktarlar var,0,1 btc 4000 dolar ediyor,0,01btc 400.

eth uzun vade için iyidir, ben alım yapacağım ya da yaptığım zaman yazıyorum aten buraya, bazende parçalı alırız, risk varsa, ful girmek riskli olduğu durumlarda

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Hocam çok acemiyim sayfada eskiye nazaran epey hareketli sanırım bazen etkileniyorum hatta epey etkilenip nevarsa 3defa zararına sattım ama artık ani hamlelerim yok insaallah. Benim 1 btc alacak param yok gözümde eth kestirdim. Simdi sizi yakından takip edicem trend dönüp siz alıma gectiginizde alicam insaallah. Aslında vade problemim yok ama 3 sene ayi piyasası vs. kestiremiyorum.

5BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

btc altın, eth gümüştür bu alemde, öyle düşün.
yalnız kral btc, vezir eth dur, kral daima önden gider, arkaından vezir takip eder.
yani demek istediğim, ilk fiyatlanma brc ile başlar, arkasındanda eth, bnb gibi piyasa değeri en yüksek coinler takip eder, o yüzden ben önce btc alırım boğa başlayınca, btc yataya geçmeye başlayınca da eth, bnb gibi majör coinlere geçer, onlardanda kar almaya bakarım, onlar hareketlenince btc ye karşı değer kazanırlar, buna btc den pozitif ayrışma derler bu piyasada.

nitekim ben önce btc de kaldım , son 4-5 haftada eth a geçtim ondanda karımı aldım ve trend aşağı dönme sinyalleri verince nakite geçtim

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Hocam benim ilerisi için bilginize ihtiyacım var etherium konusunda altcoin toplamak yerine tamamen etherium toplamak istiyorum elimde var 1tane ama 26.000tlden al sat yapmak istemedim beceremiyorum altcoinlerdeb zararina sattigim için 4 5 10olabilir altcoindense alıyım unutayım diyorum ama ilerde elimde kalirmi geçen senelerde çok ucuzmus vs. yerini başka bir sey alabilir mi?

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Tsk. ederim hocam emeğinize sağlık.

BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

aynen hocam uykudan yeni kalkınca bu kadar oluyor :))

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

tobo demek istedin galiba:)
ama nizami bir tobo yok, seninde söylediğin gibi

0BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

bakış açısı :) bugün sayfaya hiç bakmadım bu tarz yorumlar olacağını tahmin ettiğim için özellikle grafikte anlatmaya çalıştım.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Hocam tsk ederim ama bugün hep yorumlarda omuz baş omuz formasyonu bozuldu denildi.

BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

41200 üzerinde 43700 testi geliyor

2BeğenmedimŞikayet

BOZUK_SAAT ()

beklentimde değişiklik yok yakın zamanda 41200 üzerinde 43700 leri test edip yukarı doğru çıkacak 52 ye doğru hareket yapıp orada dinlenmeye geçecek

DRemreee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

alihoroz3344 ()

Eline sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Hocam ben anlamadim 2. dipden sonra hedef kac oluyor

0BeğenmedimŞikayet

gümüşşşşş ()

Beğendim emegine sağlık kardes.

0BeğenmedimŞikayet

gümüşşşşş ()

Insallah cikarda gelir 52 en kısa sürede)))

0BeğenmedimŞikayet

Polat205 ()

dusus mu gosterıyor usta

0BeğenmedimŞikayet

DRemreee ()

Yani ne demek oluyor hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum