Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık üstadım
0BeğenmedimŞikayet
irfan1 ()çok bilinen sosyal medya platformu üzerinden kayıt yaptım. PARİTE videonuzu izlemek için. gram altın piyasa yorumları grubuna katıldım. ONAYINIZA MÜTEAKİP Mİ VİDEONUZU İZLEYEBLİİRİM HOCAM. teşekkür ederim
Ademcan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Vala ben direk adını verdim daha ne olsun adem hoca hele çok tüyolsr verdi eski mesajlarında
selcuk0650 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcuk0650 ()Artık gereken tüyolar verildi :)
Serra16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Bukadar basit işte soran arkDaş baya kişiyr sormuş belki yendiir bilmiyorum soyadını falan bilmiyorsa
0BeğenmedimŞikayet
selcuk0650 ()sosyal medya da isim soyisim aynı e profilde aynı :) Geriye arkadaş olarak eklemek kalıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()İşte bu:))
0BeğenmedimŞikayet
selcuk0650 ()Ben kendisini buldum hemen :)
0BeğenmedimŞikayet
Serra16 ()Sanırım kimi anlamak istemiyor adme hocada daha önce dedesinin adını soyadını yazmıstı medyada arastırsalar hrmen bulucaklar senin benim gibi farklı isimle değil çünkü kendisi
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Buldunuzmu acaba? bende aramıştım bulamamıştım videoları izlemek için
0BeğenmedimŞikayet
Ademcan ()Tabi, ne demek. Rica ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Adem kardeşim
Sana isminle hitap etsem olur mu
Adem akyüz:)
irfan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
irfan1 ()Ademcan hocanın dolarla islem videosunun sosyal medya adresini bilginiz var mi nedir acaba?
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hakan Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz güzel paylaşım için sağolasınız takipteyiz Hocam
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Cansın can
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()Hocm algılayamadım gümüş alım fırsatı vericekmi analizinize göre
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Sende eski Dostum, abim
Cansın
Bilmukabele
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim kardeşim. Canı gönülden iyi geceler diler, hayırlısından daim kazançlar temenni ederim. Sevgiler saygılar.
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Vay can kardeşim. Her daim sevildiğini unutma. Selam ve dua ile.
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Eline emeğine sağlık abim,
Allah'a emanet sin
Kendine iyi bak
Görüşmek dileğiyle
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Bilmukabele kardeşim. Rabbim, bu zor piyasa koşullarında zorumuzu kolay kılsın inşallah. Sevgiler saygılar.
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Emeğinize sağlık üstad.
0BeğenmedimŞikayet
Uzeyd ()Abim ben grafikten anlmyrum hep yazilarinizi okuyorum ama azda olsa ytd olmadan uyarsaniz daum da unutmm . Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Aziz dostum çok teşekkür eder, iyi geceler dilerim. Sevgiler hürmetler.
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Değerli kardeşim, bu tip durumlarda rakamları takip etmende fayda var. Yani kendine bir yol haritası oluşturman gerekir. Şu anda 1890 altına düşmeyen bir ons var. Bırak 8.43 ü 8.48 altına inmeyen bir dolar var,7.61 desteğinin altına inmeyen bir gümüş tl var, gümüş ons grafiğime bakarsan mavi kanalı kırmamış, üzerinde tutunan bir gümüş ons var. Bunlarda değişim oluşursa ki bunları bizim gibi takip etmen gerekir, durum analizi yaparak son kararı yine kendin vermen gerekir. Gaybı yalnız Allah bilir. Onun için bizde piyasa ustaları olarak değil piyasa piyonları olarak bunların tamamını baz alarak pozisyon açıyor ya da kapatıyoruz. Sevgiler saygılar.
Uzeyd için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Eline Emeğine Sağlık Dostum. Allaha emanet ol.
1BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Ellerine sağlık güzel insan hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Uzeyd ()Abim ne ypyim gümüşlerimle kalakaldım. Ytd olmadan atdinlatsan